ja wlasnie robilem dziure przez podlokietnik - dobre rozwiazanieGłodek, tylko że w touringu fajnie rozchodzi się dźwięk niestety u mnie nie da się rozłożyć tylniej kanapy a jedyne miejsce to podłokietnik z tyłu
Ale i tak wrażenie bardzo dobre
Nie no ,to na pewno jednak u ciebie ,jest blacha za oparciem ,bagażnik szczelny ,więc jest to trudniej nagłośnićMadeInSilesia pisze:Głodek, tylko że w touringu fajnie rozchodzi się dźwięk niestety u mnie nie da się rozłożyć tylniej kanapy a jedyne miejsce to podłokietnik z tyłu
Ale i tak wrażenie bardzo dobre
Tylko błagam.. nie ultra disco techno white ! Na rynku są też żółte/ciepłe światło. Takie coś jak masz u mnie..BeleX pisze:PRIMO pisze:żadne !! ringi w e38 ? Błagam nie rób tego !MadeInSilesia pisze:Czelujemy teraz w ringi
Są 2 rodzaje które polecacie ???
bla bla blato Twoje auto - zakladaj smd
no ja rozumie ale chodzi o to aby nie świeciły na biało tylko na żółto. . Bardziej ten kolor pasuje wg mnie do starszych beemek. .MadeInSilesia pisze:whucrew,
U mnie nie problem że będą mega white bo klosze są przyciemniane wiec nie będzie to tak dawało po oczach
X2whucrew pisze:no ja rozumie ale chodzi o to aby nie świeciły na biało tylko na żółto. . Bardziej ten kolor pasuje wg mnie do starszych beemek. .MadeInSilesia pisze:whucrew,
U mnie nie problem że będą mega white bo klosze są przyciemniane wiec nie będzie to tak dawało po oczach