1 ale mocny... po drugie tam dopiero sie zmienia nacisk jesli 2 pasażerów waży tyle co cały pojazd... i nie 1, a 3 i nie chce białego światła, a błękitne.
A co do Mystic... Urodziłem się w Sosnowcu, ale osobiście znam wielu ludzi ze wsi i złego słowa na nich nie powiem.
Tak czy siak nie oczekuje akceptacji co do mojego XENONA
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."
Aaaaa no ciężko szukać te żarówki niby KSENON w praktyce to guzik dają..... raz w życiu miałem jakieś NO NAME to one naprawde świeciły jak 6000K a kosztowały z 16zł za 2 sztuki
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."
jak kupilem 2 samochod z xenonem bez soczewki to xenony na warsztacie zostawilem im gratis w zamian za wymiane Z plusow tego to bylo to ze swicily na niebiesko, ale slepily strasznie.
Tak wiec daruj sobie xenony bez soczewki bo bedziesz naprawde oslepial innych
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Jak mijają mnie xenony bez soczewki chętnie bym im te światła potrzaskał bo kilka sekund po spotkaniu z takim autem ma się przed oczami kolorowo... nie rób wsi, kup lampy z soczewką (byle nie jakieś angel eyes ) i daj wtedy xenon