Tomek pisze:Niestety ale bardzo dużo ludzi za Tobą nie przepada z racji Twoich "znajomości" i tego co wprowadzasz na forum

a więc zbędne posty i wrzucanie każdemu do tematu fotek jak ma sobie zrobić auto

Lepiej będzie jak zajmiesz się swoim i więcej się pokażesz...

??? jakie znajomości mam ? I co takiego wprowadzam na forum, że się niektórym nie podoba ??? Zbędne posty ? - jakie to są zbędne posty ? Zbędny post to dla mnie taki który jest nie na temat... To że komuś wrzucam foty to źle ? Niektórym osobom wrzuciłem zdjęcie a potem mi podziękowali za pomysł i im się podobał - chyba dobrze nie ?
Mam się zająć swoim autem ? Hmmm, czyżbym miał wpakować

pakiet, obszyć na nowo siedzenia, odnowić lakier i kupić OZ Futury ? Nie rozumiem o co Ci w tym przypadku chodzi...
Ps: nie zapomnijcie napisać, że za dużo z Fatumem przebywałem i mnie zdemoralizował
Honik pisze:Piszecie o ilości postów. Ale nie tylko to się liczy!
Po 2 ja sobie mogę nabić 1000 postów np w temacie o muzyce i co z tego?
Są użytkownicy forum np Belex który nie wypowiada się za wiele itp ale jak już zabiera głos w jakimś temacie, to ma coś konkretnego do powiedzenia i często jego wypowiedzi są bardzo pomocne.
Nie tylko mi jego posty pomogły.
Po 2 człowiek ten nie raz poświęcił mi wolną niedzielę by się ze mną spotkać, pogadać i pomóc przy aucie
Ale mi nie chodziło o to, że mam sporo postów i mi się należy ! Nie piszę, żeby se nabijać licznik bo jak by tak było to bym miał raz tyle. A skąd wiesz czy ja osobiście komuś nie pomogłem w czasie wolnym ?
Co do wódki, i spotów to już chyba napisałem wyżej czemu tak jest a nie inaczej... Można zrobić jeszcze jedną grupę " Alko Team "
Honik pisze:Piszesz że byłeś na SCP, na spocie organizacyjnym i zlocie.
A co poza tym?
90% użytkowników zaliczyło te 3 zloty i to oznacza że mają dostać PK?
90% zaliczyło te 3 zloty ? na forum mamy 1401 użytkowników wychodzi na to że 1260 użytkowników powinno być np na V zlocie bts... Ale dobra, załóżmy że było 100% userów - ale ile z nich się tutaj aktywnie udziela ?
Honik pisze:Kaper i powiem Ci jeszcze jedno.
Byłem na tak, ale teraz mnie zdenerwowałeś, bo mam też wrażenie że masz ciśnienie ino na kolor.
Cisnienie na kolor powiadasz... lotto mi to czy będę miał kolor żółty, różowy czy pistacjowy. Chodziło mi tylko wyróżnienie aktywniejszych użytkowników. Ale skoro nie widać różnicy między mną a np: KrisE36 (pierwszy lepszy przykład) lub innych 1400 usrerów to w porządku - nie mam więcej pytań
Dzidek pisze:Kaper na Twoim miejscu bym sobie darował

Przechodziłem to samo w poprzednim klubie i wiem ze do niczego nie dojdziesz....
Powiem Ci, że tak troszkę mi na tym zależało PK (nie na kolorze) ale teraz to mi gdzieś to głęboko utknęło w ...
Prosiłem Maria żeby odblokował temat i ankietę nie po to, żeby przekonać co niektórych żeby mnie przyjęli do żółtych ale ciekawiło mnie kto i jak się zapatruję na tę sprawę...
Sławek pisze: Prawda jest taka że jeśli ktoś chce to będzie się udzielać w życiu klubu nawet bez tego kolor a będą też tacy co będą tylko się starać po to żeby być w gronie 'wybranych'
Polać mu bo dobrze gada! Ale nie myśleć, że to jest łapówka !