Ile płacicie za OC
BENEFIA: OC roczne 674 zł + podwójne NW 80 zł = 754 zł / rok
pojemnosc 1895 cm3, rocznik 1999r, wiek kierowcy poniżej 25lat
PS. PZU: OC z mini Asistance zaoferowano mi za 1755zl / rok ( u nich za markę BMW już jest podwyżka )

PS. PZU: OC z mini Asistance zaoferowano mi za 1755zl / rok ( u nich za markę BMW już jest podwyżka )
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT

- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
OC + AC + NW 1100 rocznie w WARTA
pojemność 2.0 i pełne zniżki
byłem w PZU jak mi krzykneli za AC to sie odwróciłem na piecie i wyszedłem, oni są porypani. a poza tym w PZU nie daje AC na auta starsze niz (o ile dobrze pamiętam) 12l lat
DORKA - juz nie trzeba z miesięcznym terminem składać wypowiedzenia, teraz wystarczi i jednodniowe, ja tak robiłem jak zmieniałem ubezpieczalnie
pojemność 2.0 i pełne zniżki
byłem w PZU jak mi krzykneli za AC to sie odwróciłem na piecie i wyszedłem, oni są porypani. a poza tym w PZU nie daje AC na auta starsze niz (o ile dobrze pamiętam) 12l lat
DORKA - juz nie trzeba z miesięcznym terminem składać wypowiedzenia, teraz wystarczi i jednodniowe, ja tak robiłem jak zmieniałem ubezpieczalnie
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
hm ktos mi to mówił że jest miesięczne i jak dzwoniłam do PZU to kobitka powiedziała to samo .sky_driver pisze:DORKA - juz nie trzeba z miesięcznym terminem składać wypowiedzenia, teraz wystarczi i jednodniowe, ja tak robiłem jak zmieniałem ubezpieczalnie