GoPro HERO3 gorąco polecam dla ludzi którzy kochają coś tworzyć i lubią ekstremę. Naprawdę świetny sprzęt do kręcenia filmów i robienia zdjęć w bardzo dobrej jakości. Sam testowałem poprzedniczkę GoPro HERO2 i jestem pod pełnym wrażeniem co to malutkie cudeńko potrafi i do czego można ją wykorzystać. http://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U
Polecam HERO3 Black Edition najdroższa a zarazem najmocniejsza wersja, tu jej specyfikacje:
1080p60 / 720p120 / 1440p48 /
4kp15 / 2.7kp30 / WVGA-240fps
12MP / 30 fps Burst
Wi-Fi Built-In
Wi-Fi Remote Included
GoPro App Compatible*
Pro Low-Light Performance
W HERO3 wyróżniamy jeszcze 2 słabsze wersje za bardziej przystępną cenę White Edition i Silver Edition. Ta pierwsza jest najtańsza ale uważam że to kasa wywalona w błoto bo osiągi takie jak HERO2. Silver już bardziej rozbudowana, ale zależy kto co lubi i do czego ją wykorzysta. Ja celuję w Black Edition i może Mikołaj nie będzie Ch...m w tym roku http://gopro.com/hd-hero3-cameras
Można zakupić dodatkowo różne uchwyty montażowe np. do sportów motorowych przyssawka do gładkich powierzchni , albo uchwyt na kask
Tutaj filmik na zachętę zrobiony HERO2: http://www.youtube.com/watch?v=Ea3RAkGqYC8[/quote]
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
ja polecam kielbase.
Tradycyjny skład kiełbasy to mięso wieprzowe, solone z dodatkiem przypraw. Ze względu na warunki klimatyczne w Polsce (duża wilgotność powietrza) utrwalano kiełbasy poprzez wędzenie, w odróżnieniu od krajów śródziemnomorskich, gdzie znacznie lepsze efekty przedłużenia trwałości uzyskiwano przez naturalne procesy suszenia. W pewnych okresach [potrzebne źródło] ze względów ekonomicznych (proceder ten trwa do dziś) nazywano kiełbasą wyroby wędliniarsko-garmażeryjne w skład których wchodziło mięso innych zwierząt rzeźnych np. wołowina, konina, jagnięcina, mięso drobiowe, mięso królicze, a nawet z nutrii lub osła. Należy podkreślić, że wytwórcy kiełbas stosując wymienione namiastki mięsa wieprzowego mieli na celu jedynie zastąpienie deficytowej wieprzowiny znacznie tańszymi mięsami innych zwierząt. Tak utrwalił się stereotyp o tym, że salami wytwarzane jest z mięsa osła, frankfurterki robi się z nutrii, kabanos z koniny, a parówki z drobiu. Żeby docenić smak wymienionych wędlin stosuje się tylko tradycyjny skład, do którego zalicza się: rozdrobnione tylko i wyłącznie wieprzowe mięso, rzadziej wołowe, a ze względu na cenę niezwykle rzadko cielęce. W ostatnich latach zwykło nazywać się kiełbasą wyroby drobiowe lub mieszane (salami), ewentualnie podroby zwierząt wraz z przyprawami, ziołami i innymi dodatkami, wtłoczone do osłonki (dawniej – zawsze z naturalnych jelit zwierzęcych, dziś coraz częściej z tworzyw sztucznych) i zakonserwowane na jeden z wielu znanych sposobów, np. przez suszenie, sparzenie wrzątkiem, wędzenie w dymie itp.
Smak kiełbasy zależy nie tylko od rodzaju mięsa, z którego została wykonana, ale w równie znacznym stopniu od proporcji domieszek oraz sposobu konserwacji.
Rozróżnia się kiełbasy trwałe, zawierające około 36% wody (np. krakowska, sucha, salami), kiełbasy półtrwałe, zawierające 36-56% wody (np. kabanosy, żywiecka) i kiełbasy nietrwałe zawierające do 72% wody (np. biała kiełbasa, zwyczajna, serdelowa).
Kiełbasa oferowana jest m.in. w pętach, np. kiełbasa zwyczajna lub w kawałkach, np. kiełbasa krakowska.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
[quote="przemo820"]GoPro HERO3 gorąco polecam dla ludzi którzy kochają coś tworzyć i lubią ekstremę. Naprawdę świetny sprzęt do kręcenia filmów i robienia zdjęć w bardzo dobrej jakości. Sam testowałem poprzedniczkę GoPro HERO2 i jestem pod pełnym wrażeniem co to malutkie cudeńko potrafi i do czego można ją wykorzystać. http://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U
Polecam HERO3 Black Edition najdroższa a zarazem najmocniejsza wersja, tu jej specyfikacje:
Pytanie co to?po co?dla czego? zdają się być zbędne Kolega wyraził wszystko w sposób zrozumiały dla wszystkich-no chyba że ktoś potrzebuję nabić sobie postów
Pytanie co to?po co?dla czego? zdają się być zbędne Kolega wyraził wszystko w sposób zrozumiały dla wszystkich-no chyba że ktoś potrzebuję nabić sobie postów
To ja zapytam inaczej, ile dostajesz za tą reklame ?
Pytanie co to?po co?dla czego? zdają się być zbędne Kolega wyraził wszystko w sposób zrozumiały dla wszystkich-no chyba że ktoś potrzebuję nabić sobie postów
To ja zapytam inaczej, ile dostajesz za tą reklame ?
KoNiK a co cię naszło???Mnie irytuje tylko negowanie każdego postu...Ja nie znam się na tych rzeczach i cieszę się że ktoś podsuwa takie tematy które mogą się przydać....
Pytanie co to?po co?dla czego? zdają się być zbędne Kolega wyraził wszystko w sposób zrozumiały dla wszystkich-no chyba że ktoś potrzebuję nabić sobie postów
To ja zapytam inaczej, ile dostajesz za tą reklame ?
KoNiK a co cię naszło???Mnie irytuje tylko negowanie każdego postu...Ja nie znam się na tych rzeczach i cieszę się że ktoś podsuwa takie tematy które mogą się przydać....
Mystic888 pisze:ja polecam kielbase.
Tradycyjny skład kiełbasy to mięso wieprzowe, solone z dodatkiem przypraw. Ze względu na warunki klimatyczne w Polsce (duża wilgotność powietrza) utrwalano kiełbasy poprzez wędzenie, w odróżnieniu od krajów śródziemnomorskich, gdzie znacznie lepsze efekty przedłużenia trwałości uzyskiwano przez naturalne procesy suszenia. W pewnych okresach [potrzebne źródło] ze względów ekonomicznych (proceder ten trwa do dziś) nazywano kiełbasą wyroby wędliniarsko-garmażeryjne w skład których wchodziło mięso innych zwierząt rzeźnych np. wołowina, konina, jagnięcina, mięso drobiowe, mięso królicze, a nawet z nutrii lub osła. Należy podkreślić, że wytwórcy kiełbas stosując wymienione namiastki mięsa wieprzowego mieli na celu jedynie zastąpienie deficytowej wieprzowiny znacznie tańszymi mięsami innych zwierząt. Tak utrwalił się stereotyp o tym, że salami wytwarzane jest z mięsa osła, frankfurterki robi się z nutrii, kabanos z koniny, a parówki z drobiu. Żeby docenić smak wymienionych wędlin stosuje się tylko tradycyjny skład, do którego zalicza się: rozdrobnione tylko i wyłącznie wieprzowe mięso, rzadziej wołowe, a ze względu na cenę niezwykle rzadko cielęce. W ostatnich latach zwykło nazywać się kiełbasą wyroby drobiowe lub mieszane (salami), ewentualnie podroby zwierząt wraz z przyprawami, ziołami i innymi dodatkami, wtłoczone do osłonki (dawniej – zawsze z naturalnych jelit zwierzęcych, dziś coraz częściej z tworzyw sztucznych) i zakonserwowane na jeden z wielu znanych sposobów, np. przez suszenie, sparzenie wrzątkiem, wędzenie w dymie itp.
Smak kiełbasy zależy nie tylko od rodzaju mięsa, z którego została wykonana, ale w równie znacznym stopniu od proporcji domieszek oraz sposobu konserwacji.
Rozróżnia się kiełbasy trwałe, zawierające około 36% wody (np. krakowska, sucha, salami), kiełbasy półtrwałe, zawierające 36-56% wody (np. kabanosy, żywiecka) i kiełbasy nietrwałe zawierające do 72% wody (np. biała kiełbasa, zwyczajna, serdelowa).
Kiełbasa oferowana jest m.in. w pętach, np. kiełbasa zwyczajna lub w kawałkach, np. kiełbasa krakowska.
Nie rozumiem po co ten post? Chciałeś być zabawny to napisz jakiś dowcip w odpowiednim temacie.
KoNiK pisze:To ja zapytam inaczej, ile dostajesz za tą reklame ?
A czemu miałbym niby coś dostawać? Przecież to moje prywatne spostrzeżenie na temat tego produktu.
Ksawer pisze:Mnie irytuje tylko negowanie każdego postu...Ja nie znam się na tych rzeczach i cieszę się że ktoś podsuwa takie tematy które mogą się przydać....
Coście tak na kolegę naskoczyli?!
Teoretycznie temat jest związany z tematyką forum to po 1. Bo można kręcić tym filmiki o BMW itp itd.
Sam testowałem tą kamerkę i szczerze polecam.
Po 2 czy wy do [na forum nie przeklinamy] umiecie czytać?!
To jest dział OFF TOPIC !!
Jeżeli chciał o tym napisać to napisał !! Zwłaszcza że owy temat zalicza się do tematyki forum w przeciwieństwie do posta Mystica.
Jak masz Suka tak pisać w każdym temacie, to lepiej wyłącz internet.
Nie podoba się, nie pisz.