przybieram sie do zakupu e46 coupe z r6 pod maska i tutaj pytanie zna ktos moze to auto?
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-32 ... 2cbaaaa81c
z gory dzieki za jaka kolwiek informacje

Czyli bajka ta sama... a sprzedawal starszy gosciu (ojciec) albo syn o kulach??John'y pisze:bajka byla taka ze capneli goscia 24l na parkingu w tym aucie po % kiedy podstawil mu je jakis kolega bo on sam nie mogl, a chcial tylko zgasic i cos tam z niego zabrac ale nie bylo gadki ze to kolega podjechal itd. wdmuchany ponad promil stracone prawko plus kara 7tys. wiec potrzebny hajs
Bylem u nich po felgi... mlody gadal ze felgi lekko podrapane i opony na 1-2sezonow... chcial 2100k.John'y pisze:taki starszy gosciu chodz dziadek to nie byl ; p
Wiesz co szczerze powiedziawszy to jesli to prawda to jezdzil tym mlody gniewny...John'y pisze:no to jak ja bylem dzisiaj to stala audica na zagranicznych blachach,x5 to e46 i jakis miejski popierdek.
ale generalnie bys odradzil?bo ja moge sie pokierowac jedynie swoja niewielka wiedza plus stacja diagnostyczna.jak by sie okazalo ze technicznie jest ok a do zrobienia te detale plus szyba przednia i poprawic szyber to bym ja lyknal po dobrym utargowaniu i dopieszczal po godzinach