[E36] Światła E36 tylne - zapytanie

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

szczepan03,
Tak jak już wcześniej Marcin, pisał
Marcin pisze:chodziło mi o to, że lepiej nakleić pasek na cały biały element i mieć jednolity kolor
niż kombinować z białym i pomarańczowym, gdzie będzie widać pod folią dwa kolory
Czyli jak masz na tyle ori pomarańcz to mogą wyjść dwa odcienie - jeśli okleisz razem z pomarańczowym, albo jeśli okleisz samo białe (wsteczne). Więc jeśli ktoś ma M3 to oklejając nie będzie różnicy kolorów....
szczepan03 pisze:Kolor pewnie się nie będzie zgadzał ale zawsze można okleić i kierunek więc wtedy może odcień będzie zbliżony.
Różnica może być bardzo minimalna i praktycznie nie zauważalna bo aby zobaczyć różnicę musiał byś zaparkować przodem obok swojego tyłu :mrgreen: :razz:
Ja się teraz zastanawiam czy kupować na przód pomarańczki czy lepiej będzie okleić ori białe które mam... :neutral:
Obrazek
szczepan03
Małopiszący

Post autor: szczepan03 »

Kaper, wiem o co chodzi tylko jak pisałem ja mam pomarańczowe a 10zł to nie majątek i jak będzie lipnie wyglądało to usunę tą folie i tyle, lamp z białymi kierunkami mi się nie opłaca kupować żeby później je oklejać
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

oklejac przednie to mega fuszera :P Dookola jest uszczelka na ktorej trzeba idealnie obciac folie. Lepiej kupic pomaranczki bo nie kosztuja majatku i miec ori tak jak ma byc ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Turbo »

To Ja Cleary zrobie na pomarańcz :DD bedzie jednolity kolor :P
Obrazek
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

MarcinE36Cabrio, Też tak można... tylko nigdy nie zrobisz tak żeby ktoś się nie kapnął (z bliska zauważysz) - ja tak w Hondzie miałem oklejane i z bliska jak się przyjrzałeś było widać... Ale foto potem obowiązkowo wklejaj jak wyszło :mrgreen:
Obrazek
szczepan03
Małopiszący

Zakupiona folia przeleżała jakieś 10 miesięcy, ale wreszcie się za to wziąłem. Czekam na waszą opinię :bmw:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Widać inny odcień między oklejonym pomarańczem a ori :neutral: Lepiej mi to wyszło oklejenie na ORI :m: lampach
Obrazek

Obrazek

mogła być lepsza ten pomarańczowa folia ale i tak wg mnie jest ładnie :bmw:
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Mnie to jakoś nie powala :|
Przypomina mi to lampy z e46 poliftowe,
ale pomarańczowym paskiem na środku :|
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: MaryjuszTour »

mnie osobiście kompletnie się to nie podoba :/ już lepsze ori pomarańczki z białym wstecznym
Obrazek[/
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

nikt z was nie widział na żywo. Na zdjęciach może wygląda to tak sobie ale na żywo prezentuje się to owiele ładniej - na czarnym i białym aucie to jest HIT :mrgreen:
Obrazek
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: MaryjuszTour »

Kaper pisze:nikt z was nie widział na żywo. :mrgreen:
widziałem na Manii :P chyba że to nie była Twoja bunia ale miała tak lampy zrobione
Obrazek[/
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

MaryjuszTour, Na manie to pewnie widziałeś u Gremlina w E36 Cabrio ... Bo ja nie byłem na manii :wink:
Obrazek
szczepan03
Małopiszący

Wiem, że trochę widać różnicę na lampach z pomarańczowymi kierunkami ale nieznacznie i z większej odległości już jest ok. Szkoda tylko, że kierunkowskaz stał się matowy ale na razie folia zostanie.
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

Kaper jeśli wzorowałeś się na tym pierwszym zdjęciu z białej e36 to nie ma porównania szczerze... Na tej białej wygląda jak ori ;) moim zdaniem oczywiście. Może pokombinuj i sklep to lepiej hmm
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Kaszalot, Co Ty chcesz porównywać zdjęcie ze zdjęciem. Zdjęcie nigdy nie uchwyci tego jak to wygląda na żywo. Poza tym na białej pewnie jest inny odcień pomarańczowej folii - a ja nie miałem wyboru w wyborze odcieni pomarańczy...
Obrazek
ODPOWIEDZ