Haha nie no masakra...klika VT ale reszta?? Te zdjecie numer 24 to jest prototyp to wiem na 100% ale ta 8 cabrio wysmienita!! Takie cos miec w garazu...
Haha nie no masakra...klika VT ale reszta?? Te zdjecie numer 24 to jest prototyp to wiem na 100% ale ta 8 cabrio wysmienita!! Takie cos miec w garazu...
ludzie rzeczywiscie sa dziwni -8 to nie cabrio wcale tylko pickup
Dowiedzialem sie dzis ze e34 coupe i cabrio to byly prototypy ale nie dali ich do produkcji bo nie chcieli auta posredniego miedzy e30 i e31 zeby nie robic konkurencji...
no to trzeba kupic ksiazke zeby o tym poczytac kumpel mi pozyczyl i w niej jest wszystko od poczatku jakie modele mialy wejsc do produkci doslownie cale dzieje firmy on dal znia 100 zl dosyc fajna
HUDY BMW pisze:no to trzeba kupic ksiazke zeby o tym poczytac kumpel mi pozyczyl i w niej jest wszystko od poczatku jakie modele mialy wejsc do produkci doslownie cale dzieje firmy on dal znia 100 zl dosyc fajna
to napisz tytul ksiazki i autora bo z chcecia kupie... czekam na info
franz325i pisze:Daro jak kupisz to daj znac przyjade porzyczyc poczytam i oddam tylko jej zaraz nie uswin od lakieru... i nie wyrywaj kartek na obklejanie aut