tak jak w temacie orientuje sie ktos moze jak wyglada sprawa montazu instalacji ksenonowej badz Bi Ksenonowej do e32 , oraz koszt takiej instalacji no i gdzie to zrobic na terenie Slaska
Armani jakie masz na myśli ksenonki, orginalne czy zamiennik?? Dodam że opcja z bi-xenonem odpada, jeżeli chodzi o xenon standardowy np: taki jaki mam ja u siebie w E34 a to są te same lampy nie ma problemu mogę ci zamontować jeżeli będziesz miał jakie kolwiek pytania dzwoń 605-86-85-85
Armani uwierz że jak wsadzisz 10000k to polcja zwinie Ci dowód szybciej niż myślisz... To światło nawet XENONU nie przypomina i koło niego nie leżało... Chcesz Xenon to daj sobie mas 6000k ale nie pajacuj...
Ja u siebie mam oryginalne ksenony i mają 4300K, czyli barwa światła najbardziej optymalna dla ludzkiego oka.
- jakość światła zbliżona do słonecznego (temperatura barwy światła halogenowego wynosi 3,200 Kelvinów, światła ksenonowego 4,300 Kelvinów, światła słonecznego w bezchmurny dzień 5,300 Kelvinów); które najlepiej odpowiada możliwościom i przyzwyczajeniom oka ludzkiego.
Armani, tak jak chlopaki pisza ok. 5000k ja w poprzednim aucie mialem w soczewkach i hid 8000k fajnie to wygladalo na zewnatrz ale jesli chodzi o widocznosc to kiepsko
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu