Opłatek BTS'u 2010
Uroczysko wpadło mi do głowy jak wczoraj przy piwie przeglądałem stare zdjęcia.
Jak już wcześniej pisałem - dostosuję się do każdej propozycji (prawie każdej
)
A poza tym gdzie Wasz żywioł i spontan??
Jest tu na forum jeszcze kilka osób, które pamiętają nasze spoty organizowane z dnia na dzień, na które zjeżdżało 30-50 aut i nikt nie marudził, że trzeba było chwilę pojeździć i poszukać miejsca do zaparkowania itd.
Jak już wcześniej pisałem - dostosuję się do każdej propozycji (prawie każdej

A poza tym gdzie Wasz żywioł i spontan??

Jest tu na forum jeszcze kilka osób, które pamiętają nasze spoty organizowane z dnia na dzień, na które zjeżdżało 30-50 aut i nikt nie marudził, że trzeba było chwilę pojeździć i poszukać miejsca do zaparkowania itd.

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Netka
- Zaawansowany forumowicz
¯yczę powodzenia na tych parkingach - wiecie co się tam będzie działo 5 dni przed Wigilią??? Szał ciał jak nicMaroko pisze:nie ma co myśleć każdy spot i tak się kończy w MC![]()
a tak serio serio to może parking SCC? IKEA? SOSNOWIEC PLAZA? nie wiem co tam macie na północnych kresach woj. Śląskiegobo chyba nic innego nie wymyślimy. No chyba że gwaruś

Banditerin Motor Wagen
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Spontaniczne spoty organizowane z dnia na dzien jak najbardziej ale to jest spotkanie oplatkowe temat widnieje od 3 grudnia wiec hmm wiele osob wywnioskowalo ze bedzie w tym jakas organizacja
Raz w roku zimowa pora mozna cos pewnego zorganizowac
A spotkanie oplatkowe na pakringu marketowym hmmm na wiecej nas nie stac ? 

czemu na parkingu? po pierwsze samochodów nie wprowadzi się do pizzeri po drugie dużo ludzi - duża reklama chyba każdy zauważy że coś nie tak jest że tyle BMW w jednym miejscu. zresztą wymieniłem miejsca które ja znam w kato. i dodałem że się nie orientuje w tym regionie!
a zawsze można przejechać gdzieś indziej później - Marcin ma rację w tym klubie już jest mało osób dla których spoty były spotami na które przyjeżdżało kilka, kilkadziesiąt aut i się 'jeździło' w szukaniu miejsca teraz to najlepiej ustalić termin miesiąc wcześniej i siedzieć na dupie przy pizzy i się upić
Robi się z tego wszystkiego klub różańcowy
takie moje zdanie...
może być muchowiec albo miejsce Marcina
AMEN!
a zawsze można przejechać gdzieś indziej później - Marcin ma rację w tym klubie już jest mało osób dla których spoty były spotami na które przyjeżdżało kilka, kilkadziesiąt aut i się 'jeździło' w szukaniu miejsca teraz to najlepiej ustalić termin miesiąc wcześniej i siedzieć na dupie przy pizzy i się upić

może być muchowiec albo miejsce Marcina
AMEN!
a ja powiem tak...chcecie tutaj ogranizowac cokolwiek to TRZEBA ZROBIC LISTE OSOB CHETNYCH zeby ustawic cokolwiek.....bo jak to ma do cholery wygladac ? spotkanie na parkingu i co....polamiecie sie i co dalej....pojedizemy GDZIES ? w sumie to mozna sie spotakac powiedzmy w parkingu chorzowskim a potem przejechac np do hipnozy w katowicach obok wojewodzkiego gdzie jest miejsce do zaparkowania w uja samochodow....jezeli bedziemy tam w miare wczesnie to nawet nie trzeba w hipie rezerwowac miejsc...tylko trzeba ustalic ILE OSOB JEST CHETNYCH i JAKIE MIASTO bo z tego co widze to jest to najwiekszy problem....trzeba zapomniec o centrach handlowych i parkingach bo to jest...tzn ja mam lamanie sie w du ale skoro wam pasuje oplatek na parkingu to hip hip... ;] zdania tutaj widze sa bardzo podzielone...tak sie przejmujecie miejscem a w kato jest od uja i troche miejsc w ktorych mozna posiedziec...obok usia jest jeszcze gugulander, 2b3 itd TYLKO ILE OSOB CHCE SIE POJAWIC
...tak znowu sie czepiam...
Dokładnie Pablo! Zeszłoroczny Gwaruś był super, tylko ludzie wymiękli niektórzy...
Ale Ci co zostali do końca to wiedzą jaka była impreza
A teraz coo?? Opłatek w lokalu? Boicie się wyjść na dwór jak jest -5? To lepiej w ogóle nie robić opłatka tylko umówimy się na forum i wejdziemy na czata a tam każdy każdemu napisze życzenia i po kłopocie...
Brakuje tutaj osoby która by zdecydowanie napisała miejsce, datę i godzinę... A czy komuś pasuje czy nie to jego problem. Ekipa zawsze się znajdzie i nawet gdy będzie miała 50km w jedną stronę to i tak pojedzie

Ale Ci co zostali do końca to wiedzą jaka była impreza

Brakuje tutaj osoby która by zdecydowanie napisała miejsce, datę i godzinę... A czy komuś pasuje czy nie to jego problem. Ekipa zawsze się znajdzie i nawet gdy będzie miała 50km w jedną stronę to i tak pojedzie

Tomus ja juz 2 razy pisałem
krótko zwięzle i na temat, jest juz poniedziałek... Tylko ja nie moge zaoferować mijscówki w Katowicach
a nie wszystkim pasuje w naszym rejonie. Jak do środy nic nie ruszy proponuje zadzwonic na gwaruś kto przyjedzie ten przyjedzie. Dzien sobota (osobiscie podaje ten bo tylko ten akurat mi pasuje hehe). Więcz czekam jeszcze na informacje od innych co z ich miejscówkami. Ta miejscówka od Marcina? Co z nią?

Ostatnio zmieniony 2010-12-13, 12:27 przez pazura, łącznie zmieniany 1 raz.