Moloch, tak bede to robil i sporo innych rzeczy ktore chce dopiescic przez zime bo cos trzeba robic DaNN, hehe to gdzie ty jezdzisz po raciborzu??? zapytaj Owena to ci powie gdzie mozna go najczesciej zobaczyc pozdro
gamek, ja to czekam na filmik jak to pracuje i jak to jedzie Hamować też czym będzie Łukasz, kiedy autko będzie w domu. Nie prościej było na prędce przed założeniem pomalować te zaciski? Rozumiem, że będą czarne
taaak dotarlem juz do domu caly i zdrowy po 400km auto spisalo sie swietnie nie mialem zadnych przykrych niespodzianek auto dojechalo bez problemu i teraz powiem cos na temat tego silnika ________________________ reakcja na gaz jest bardzo szybka wystarczy lekko polozyc noge na gaz i leci a jak dojdzie do 3.000 to juz wogole dzwiek jest mega polowe drogi nie wlaczalem radia a co do szpery 40% to przy normalnej jezdzie nie czuc ze sie ja ma dopiero jak sie ja zmusi to daje dobra zabawe polecam wszystkim ktorzy chca zrobic swapa a niewiedza komu dac to oddajcie w rece Rifresza i stammka!! chlopaki jeszcze raz bardzo wam dziekuje! dobra lece do garazu
Gamek, gratulacje motoru
Pozdro...
Ostatnio zmieniony 2011-12-03, 17:19 przez gamek2, łącznie zmieniany 1 raz.
Gamek, ciekawe co zrobisz z autem jak już się wyczerpią wszelkie możliwości
Bo prawdę mówiąc już w nim zrobiłeś wszystko co można było
Podziwiam za upór
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Marcin, hmmm dobre pytanie jeszcze pare rzeczy mam do zrobienia najpierw chce zakonserwowac auto i odswierzyc kilka elementow,pomalowac zaciski.zmienic obc,musze tez wymienic maskownice klamek,kratke zderzaka na szczebelki,i na koniec wyszorowac cale wnetrze i zrobic polerke tyle by bylo na zime a no i jeszcze musze zmienic przednie opony na 205/40 i dac jakis dystans zeby wyciagnac przednie kolo
poprzedni wlasciciel tego auta tez w to nie wierzy