całkiem fajnie wyposażony egzemplarz,wręcz na bogato w środku... na zajechany egzemplarz przez właścicieli nie wyglada...
Moim zdaniem szkoda ze to 2.5 i w automacie... Podoba mi sie połączenie jasnej skóry i ciemnego wnętrza, niech wam służy !
Kaper pisze:Fajne - Gratuluję szkoda że srebrne, w automacie, biała skóra, i tylko 2,5.... Reszta na plus będzie jakiś bandyta czy tylko rodzinny dupowozik ?
Czasami się tych Twoich komentarzy nie da czytać...
Wg Ciebie to każdy powinien mieć minimum 3.5, w manualu, czarna skóra i być czarne
Pamietaj że auto kupuje się oceniając stan samochodu a nie sam wygląd i silnik
Do jeżdżenia codziennego takie 2.5d jest wystarczające nawet w budzie z e61... Czego więcej chcieć? Spalania na poziomie 15l/100km ropy a w portfelu pustka Ja na to mówie: "Wyżej srasz niż dupe masz"
Panowie! Nie wszyscy kupują auta żeby modzić... Dużo osób kupuje je po prostu do jeżdżenia hehe
Mnie niszczy jak typ co ma 1.8 LPG pisze "szkoda ze 2.5" hahaha
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Tomek pisze:Czasami się tych Twoich komentarzy nie da czytać...
To czasami nie czytaj . Mam prawo pisać co chce - byle na temat. To ty często nie trzymasz się tematu i szukasz zaczepek. Co - Fatuma nie ma, Moloch Ci się już znudził to teraz uderzasz do mnie ?
Ps: 2.5 jak na taką "krowę" to nie jest dużo. Wiem, że komuś to może wystarczyć ale ja wyrażam tylko swoją opinie.
Tomek pisze:Czasami się tych Twoich komentarzy nie da czytać...
To czasami nie czytaj . Mam prawo pisać co chce - byle na temat. To ty często nie trzymasz się tematu i szukasz zaczepek. Co - Fatuma nie ma, Moloch Ci się już znudził to teraz uderzasz do mnie ?
Ps: 2.5 jak na taką "krowę" to nie jest dużo. Wiem, że komuś to może wystarczyć ale ja wyrażam tylko swoją opinie.
Nie, nie uderzam i wcale nie szukam zaczepek... Ale nie wiem czy przeczytałeś cały tekst co napisał Waldi w pierwszym poście "Zmiana auta ze względu na powiększającą się rodzinę" - każdy rozumny chyba się kapnie że nie kupi V8 skoro dziecko się zbliża Takie 2.5d jest wystarczające uciągnąc budę z e39 A Tobie wiecznie w każdej galerii coś nie odpowiada... To automat, to kolor, to silnik, to że wysoko stoi Auto to jest środek transportu z punktu A do B - przede wszystkim! A nie koza nisko posadzona i możliwa do jazdy w 2 osoby
Tomek, Dobrze przeczytałem cały opis auta. I doczytałem, że to samochód rodzinny (nawet w temacie "525d rodzinna trumna") ale co nie zmienia faktu, że np 3.0 to też nadal samochód rodzinny. Rodzinny to nie znaczy że mały litraż i mało pali tylko (w moim rozumieniu) samochód duży, pojemny i wygody. A to że piszę "koza""inna felga" czy "szkoda, że automat" to jest moje zdanie i nikomu nic w ten sposób nie narzucam i nie krytykuje.
Ps: Tobie Tomek nie wystarczyło 2.0 turasie że wymieniłeś na 3.0 ? 2.0 nie uciągło e46 ? no właśnie... I skoro to pojazd z punktu a do punktu b to nie lepiej kupić hulajnogę albo rower
Honik pisze:Tylko jak radzi sobie kopciuch przy automacie?
Myślałem że będzie gorzej dopóki się nie przejechałem.
Nawet potrafi to wyprzedzać.
Tomek pisze:Kaper napisał/a:
Fajne - Gratuluję szkoda że srebrne, w automacie, biała skóra, i tylko 2,5.... Reszta na plus będzie jakiś bandyta czy tylko rodzinny dupowozik ?
Czasami się tych Twoich komentarzy nie da czytać...
Wg Ciebie to każdy powinien mieć minimum 3.5, w manualu, czarna skóra i być czarne
Pamietaj że auto kupuje się oceniając stan samochodu a nie sam wygląd i silnik
Przy kupnie sugerowałem się również pojemnością samochodu za względu na bardzo drogie tutaj ubezpieczenia i podatek drogowy. Czym większa pojemność tym dużo większe opłaty. A po drugie to już ciężko znaleźć E39 3,0d z małym przebiegiem i dobrym stanem technicznym.
Co do spalania przy normalnej jeździe.
-miasto 9,5
-miasto, trasa 8-9
-trasa: jeszcze nie sprawdzałem
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu
Kaper pisze:Tomek, Dobrze przeczytałem cały opis auta. I doczytałem, że to samochód rodzinny (nawet w temacie "525d rodzinna trumna") ale co nie zmienia faktu, że np 3.0 to też nadal samochód rodzinny. Rodzinny to nie znaczy że mały litraż i mało pali tylko (w moim rozumieniu) samochód duży, pojemny i wygody. A to że piszę "koza""inna felga" czy "szkoda, że automat" to jest moje zdanie i nikomu nic w ten sposób nie narzucam i nie krytykuje.
Ps: Tobie Tomek nie wystarczyło 2.0 turasie że wymieniłeś na 3.0 ? 2.0 nie uciągło e46 ? no właśnie... I skoro to pojazd z punktu a do punktu b to nie lepiej kupić hulajnogę albo rower
Wymieniłem na 3.0d bo miałem silnik za darmo... A 2.0 umarło Więc po co przepłacać... A po drugie to gdybym wyżej srał niż dupe miał to wkładam s54
Pamiętaj Kaper że lepiej kupić mniejszą pojemność i jeździć rocznie 30 000km niż większą żeby stała przed blokiem
Ale macie porblemy... Waldi kupił takie auto jakie jest dla niego odpowiednie.. Auurat nie zgodze sie z Kaperem ze jasna skora to minus i ze 2,5 to mało. Ogolnie autko ładne tylko nie przemawia do mnie srebrny kolor
ladne autko rodzinne widac ze zadbane tylko forum jest raczej do wrzucania galerii aut co beda modzone a nie aut rodzinnych czy dziadkowych co beda mialy wymieniana choinkę zapachowa i wrzucony fotelik dla dziecka do tylu, czy moze pochwalic sie jaki sie kupilo szampon i wosk nie piszac juz o fotkach oleju i filtra bo to mody najwazniejsze
PINIU pisze:ladne autko rodzinne widac ze zadbane tylko forum jest raczej do wrzucania galerii aut co beda modzone a nie aut rodzinnych czy dziadkowych co beda mialy wymieniana choinkę zapachowa i wrzucony fotelik dla dziecka do tylu, czy moze pochwalic sie jaki sie kupilo szampon i wosk nie piszac juz o fotkach oleju i filtra bo to mody najwazniejsze
Masz 100% racji ten samochód nie wpasuje się w kanony i renomę tego forum
PINIU pisze:ladne autko rodzinne widac ze zadbane tylko forum jest raczej do wrzucania galerii aut co beda modzone a nie aut rodzinnych czy dziadkowych co beda mialy wymieniana choinkę zapachowa i wrzucony fotelik dla dziecka do tylu, czy moze pochwalic sie jaki sie kupilo szampon i wosk nie piszac juz o fotkach oleju i filtra bo to mody najwazniejsze
Masz 100% racji ten samochód nie wpasuje się w kanony i renomę tego forum
Bo jest za fajne?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Waldi Bardzo Ładna e39 Trafiła w dobre ręce więc zadbana też będzie
Co do 525 sam miałem i nie narzekałem (tylko że w manualu) to jest Common Rail i jest zwinne i spalanie też ok
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa