wbs a czemu 18" nie?
zakladajac profil 40 z naciagiem na fele 16" i maksymalnej glebie wydaje mi sie ze mozesz miec przeswit wyrazny miedzy kolem a nadkolem ... normalnie do 16 daje sie profil chyb 50 albo nawet 55 juz niepamietam
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
no to zobaczymy jak to bedzie wygladac ... w takim ukladzie na tej feldze na maksie glebie to np. z górnego parkingi ikea niezjedziesz na 10000% na dolny ... na 1000% nieprzejedziesz przez progi zwalniajace na górnym parkingu ikei i wiele wiele innych tego typu rzeczy
(ja na profilu 45 feldze 17" i nie na maksa opuszczonym gwincie mialem bardzo duze problemy, a i czasami w zaleznosci jaki kąt "natarcia" wezme przy wjezdzie do pracy to tez wadze brzuchem)
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
to tylko 3 cm różnić .. haha może aż dam rady jestem hardcorowcem jak dla mnie auto może stać pod blokiem i mogę patrzeć tylko na niego przez okno a tak na prawdę to mi zależy tylko żeby wjechać na real a tam próg jest niski zawsze chciałem gryźć glebę.
panowie.. nie macie się co martwić o mnie .. od początku mówiłem, że ma być nisko i będzię.. teraz narzekacie, a później będziecie mówić, że dobra gleba
Każdy robi furę dla siebie.. większość trze cały czas spodem i jakoś nikomu nie przeszkadza ..
ja sie nie martwie , narazie jest dużo gadanie , a zdjęc auta na glebie niema , na Ta technixie wyjdzie sraka i tyle , jestem tego pewny , 16stka to idealna felga do e36? chyba w Twoim e36 , pozdro.
felge masz ladna, ale tak jak zawias pisze 16 to za malo do e36 absolutne minimum to 17 a dopiero na 18 wyglada naprawde fajnie..ciekawe jak by na 19 wygladala ale powinno byc dobrze jak zalozyc ta felge i obnizysz:)
zawias, dla Ciebie może i sraka. Mi na razie wystarczy. Nie mam zamiaru płacić za gwint parę tysi. Czy ja mówiłem, że 16 to felga idealna? powiedziałem tylko że 17 to góra. Nie wkładałbym 18stek bo dla mnie są za duże.. Jak dla mnie 17 jest okej teraz trafiłem na 16 to wziąłem. Jak mówiłem robię auto dla siebie, a nie dla innych nie zależy mi żeby komuś się podobało.
P.S. Nie chcąc zaśmiecać galerii zbędnymi fotkami to podaje linka gdzie można się przekonać, że 16 fajnie wygląda.
chlopaki on to robi dla siebie i wcale to niemusi wygladac smiesznie dobra gleba dobry naciag opon dobre ujecie podczas sesji i bedzie git pozdro. wbs dalej do przodu.[/hide][/list][/scroll]
przeciez tata bym wywali i tak od razu , Mialem gwinta z Tata i jest do dupy , za miękkie zawieszenie i slabe obnizenie , wole teraz dolozyc i kupic K-Sport ,
na ta technixie i 16stce , nie bedzie tu gleby... a raczej jak da niski profil to bedzie smieszny przeswit.. niestety