A ja wole doplacic te 5zl i siedziec w niedziele do 16 a potem wyjechac
Spotkac sie mozna na parkingu z RUDY tam gdzie bedzie niedzielny spocik zreszta w niedziele bedzie czas zeby dogadac wszystkie kwestie zwiazane z wyjazdem
Tomek jezeli chcesz siedziec tam w niedziele do 16 to nie musisz doplacac skoro w sobote wyjezdzamy dopiero o 15, czyli na miejscu bedziemy okolo 17, a za 35 zl mamy 24 godziny
wezcie tak nawet nie piszcie bo moja mama przeglada forum i w koncu bedzie tak ze nigdzie nie pojade ...
Tomek wodke hmm Finlandie ale biala nie zadne barwione ewentualnie czerwona , albo Soplice , piwa ja nie pije bo mnie glowa boli i zamiast siedziec z wszystkimi bede co chwile latal siku
A moze po niedzieli (spotkanie) pojedziemy gdzies i kupimy co trzeba... Kazdy da kase na co chce i kupimy za jednym zamachem : : Grilla tez tam robimy : Tzn. ognisko..............
Tomek325i pisze:A moze po niedzieli (spotkanie) pojedziemy gdzies i kupimy co trzeba... Kazdy da kase na co chce i kupimy za jednym zamachem : : Grilla tez tam robimy : Tzn. ognisko..............
ognicho lepiej , bo na grilla za zimno , tak wyskoczyc ziesc kielbache z ognicha i dalej ( grzac ) rozmawiac , smiac sie