Rok Istnienia BMW TEAM ŚLˇSK :)

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

no napewno tylko jak ktos zrobi filmik jak pije albo chleb z maslem czyims jem to zabije !
pp100

Post autor: pp100 »

bociek a my jak sie umawiamy????o ktorej z czewy wyjezdzamy?
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

pasuje wyjazd z rybnika (rudy) tylko mam nadzieje ze to bedzie po 15 bo do 14 mam zone w pracy... :)

a co do pokoi to zawsze mozna te lozka jednoosobowe zloczycz po dwa i beda juz dwuosobowe ;D

a pomysl wielebnego mi sie podoba :D tylko ze to sie zwie zbiorowy :P
Obrazek
bociek

Post autor: bociek »

HEheh to moze tak O ktorej chca byc wszyscy na miejscy w tych zarkach letnisko ??? i czy w koncu wybieramy opcje za 35zl???

A i pp100 Mi to obojetne o ktorej wyjedziemy :D w koncu nie mamy daleko pytanie tez czy jedniemy jednym czy dwoama utami :D :?: :?:

Dodane po 20 minutach:

Acha i Adam nie boj sie zawsze cos sie wymysli :P Teraz zgodnei z twoja obietnica bedzie ktos krecil jak paradujesz z w strongach heheheheh :P

I co do spotkania w zarkach to proponuje jednak opcje ze 35 zl i zeby tam sie wszyscy spotkali kolo 17-18 moze byc ???????
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

no i to jest dobre :D :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

A ja wole doplacic te 5zl i siedziec w niedziele do 16 a potem wyjechac :)
Spotkac sie mozna na parkingu z RUDY tam gdzie bedzie niedzielny spocik :) zreszta w niedziele bedzie czas zeby dogadac wszystkie kwestie zwiazane z wyjazdem :)
olka

Post autor: olka »

Tomek jezeli chcesz siedziec tam w niedziele do 16 to nie musisz doplacac skoro w sobote wyjezdzamy dopiero o 15, czyli na miejscu bedziemy okolo 17, a za 35 zl mamy 24 godziny
Tomek
Maniak forumowy

Aha :P No chyba ze tak... :) To fajnie :D

A... e... Jak dowieziemy tam tort :?: :D Nie rozpadnie sie podczas takiej podrozy w cieplym aucie :?: :D

Dodane po 1 minutach:

Aha :)

Mam zalatwic skrzynke lub wiecej piwa :?: Bo jak co to z hurtowni mi wujek we
olka

[quote="Tomek325i"]Aha :P No chyba ze tak... :) To fajnie :D

A... e... Jak dowieziemy tam tort :?: :D Nie rozpadnie sie podczas takiej podrozy w cieplym aucie :?: :D

Dodane po 1 minutach:

Aha :)

Mam zalatwic skrzynke lub wiecej piwa :?: Bo jak co to z hurtowni mi wujek we
Tomek
Maniak forumowy

No tak :P hahaha
To jak :?: :?: :D
Co robimy co bierzemy :?: :?: :D
olka

a zreszta, zapomnialam, ja i tak nie pije hahahaha
Tomek
Maniak forumowy

olka pisze:a zreszta, zapomnialam, ja i tak nie pije hahahaha

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Nie wytrzymam.........
To jest klub BMW czy abstynentow :?: hahahaha

Adam nie pije, Krzys nie pije, Olka nie pije... Moze wszyscy sie na soki przerzucimy :P ahahahhaha
zawias

Post autor: zawias »

wezcie tak nawet nie piszcie bo moja mama przeglada forum i w koncu bedzie tak ze nigdzie nie pojade ...

Tomek wodke hmm Finlandie ale biala nie zadne barwione ewentualnie czerwona , albo Soplice , piwa ja nie pije bo mnie glowa boli i zamiast siedziec z wszystkimi bede co chwile latal siku :oops:
Tomek
Maniak forumowy

A moze po niedzieli (spotkanie) pojedziemy gdzies i kupimy co trzeba... :P Kazdy da kase na co chce i kupimy za jednym zamachem :?: :?: :D Grilla tez tam robimy :?: Tzn. ognisko..............
zawias

Post autor: zawias »

Tomek325i pisze:A moze po niedzieli (spotkanie) pojedziemy gdzies i kupimy co trzeba... :P Kazdy da kase na co chce i kupimy za jednym zamachem :?: :?: :D Grilla tez tam robimy :?: Tzn. ognisko..............
ognicho lepiej , bo na grilla za zimno , tak wyskoczyc ziesc kielbache z ognicha i dalej ( grzac ) rozmawiac , smiac sie :lol:
ODPOWIEDZ