Witam dziękuje za liczne przybycie na nasz Zlot . Oczywiście będę bronił palenia Gumy które było cały czas tylko ludzi nie chcieli palić w stójce co niestety nie jest nasza winą. Co do innych marek na 1/4 chcieliśmy urozmaicić przejazdy. Rok temu narzekano na cichą muzykę w tym roku na za głośną trudno niestety dogodzić (pewnie jakby była cicho zaś by to nie pasowało no ale trudno) co do dojazdu niestety prezes lotniska nic z tym nie robi my w sobote naprawialiśmy ją przez 6 godzin przy czym poszło ponad 18 taczek żużlu niestety pogoda w nocy była nie sprawiedliwa i wszystko na wymyło Jeszcze raz dziękuję za przybycie i żeby nie było każda krytyke przyjmujemy z pokora spodziewaliśmy sie krytyki w strone aut oraz palenia do zobaczenia na waszym zlocie
autka innych marek to jedna wielka poraszka to jest zlot BMW czy jakis tuning party
reszta byla jak najbardziej wporzadku jak zawsze zreszta na podbeskidziu
maciek pisze: ...co do dojazdu niestety prezes lotniska nic z tym nie robi my w sobote naprawialiśmy ją przez 6 godzin przy czym poszło ponad 18 taczek żużlu...
jestem w szoku...wielkie brawa za taka postawe...
z tego co widzialem to wielu odcinek na zuzlu bardzo sie podobal przy wylaczonej trakcji i z wiekszym odstepem miedzy autami podziwam naprawde wielkie poklony dla organizacji brawo brawo
Kolebka pisze:Mnie tam nie przeszkadzały te seje i inne, wazne ze ich duzo nie było, ciekawie było zobaczyc taka wydmuszke z 1,2 czy 1,4 a na dodatek z różową tapicerką, helikoptra tez nie mam za złe ze pokazali
co do 1/4 mili to ciekawe wrazenia, szkoda tylko że nie wiem jakie miałem czasy. Sprzęgło sie trochę ułożyło bo kazdorazowe wrzucenie 2go biegu to pisk opon Prawidlowosc byla, z każdym powyżej 1,8i dotawałem bencki a każdym poniżej wygrywałem, szkoda ze nie mialem okazji z innym 1,8 sie karnąć.
sama jazda na zlot juz była dużą frajdą
kolebka a myślałem czy sie z Tobą nie kulnąć bo tam widziałem ja śmigasz cochwile.
Szkoda ze sie nie zdecydowałem.
Dzięki wszystkim za mile spędzony czas. Impreza przednia BTS znowu nie pokonany tak trzymać chłopaki. Tylko te seje,golfy i inne przyprawiały mnie o ból głowy.
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu
Kolebka pisze:Mnie tam nie przeszkadzały te seje i inne, wazne ze ich duzo nie było, ciekawie było zobaczyc taka wydmuszke z 1,2 czy 1,4 a na dodatek z różową tapicerką, helikoptra tez nie mam za złe ze pokazali
co do 1/4 mili to ciekawe wrazenia, szkoda tylko że nie wiem jakie miałem czasy. Sprzęgło sie trochę ułożyło bo kazdorazowe wrzucenie 2go biegu to pisk opon Prawidlowosc byla, z każdym powyżej 1,8i dotawałem bencki a każdym poniżej wygrywałem, szkoda ze nie mialem okazji z innym 1,8 sie karnąć.
sama jazda na zlot juz była dużą frajdą
kolebka a myślałem czy sie z Tobą nie kulnąć bo tam widziałem ja śmigasz cochwile.
Szkoda ze sie nie zdecydowałem.
Ja tam nie planuje auta sprzedawać także jeszcze będzie okazja