Oczywiście , że Argentina od 21 lat jestem za Argentyną

Co do tych mistrzostw powiem tak interesuje się piłką dojść długo i są to narazie najsłabsze mistrzostwa do 2 meczu w grupie , najmniej bramek i najmniej emocji. Zaskoczyła tylko mnie w 1 meczu Korea Południowa lecz dziś Argentyna wyjaśniła gdzie ich miejsce. Do żenady zaliczam gwiazdy Brazyli i Hiszpani pieniądze tych zawodników są w miliardach , ale za co ? co oni pokazali ? nie dałbym np. za takiego Ramosa nawet 5 zł ... Np. pan Drogba z W.K.Słoniowej zarządził swój pensjonat i swojej druzynie menu jedzenia , ale yyyy gdybym się nie interesował piłką nie wiedziałbym kto to ? Bo chyba mu palma odbiła z pieniędzy i grze w Chelsea i jego nieudolności. Dla mnie czarny człowiek nigdy nie umiał grać w śród czarnych , dlatego czarni nic nie zdziałają na tych MŚ. Co do sędziowana w meczu otwarcia bramka ze spalonego z rzutu rożnego dla Meksyku nie uznana dlaczego kto mi wyjaśni ???? Przecież z autu i rzutu rożnego według przepisów niema spalonego ?? Na chama chcą przeciś gospodarzu , ale Urugwaj wyjaśnił wczoraj gdzie ich miejsce chodź drugą bramkę strzelił ze spalonego 3 metrowego sędziowie na tych MŚ są za bardzo dla mnie spięci i narazie podoba mi się tylko ta załoga z Japoni. To chyba na tyle . Mogę porozmawiać z kimś przy piwku

Chętnie