Krisstoff Najdroższe po 380 zł Ale na 190 cm mamy mało sztuk. Często ludzie wtedy wybierają szycie na miarę ok 600 zł Można spróbować zmierzyć coś na sklepie może akurat będzie ok
To może ja coś napisze, zajmuje się montażem i serwisem domofonów cyfrowych i analogowych, videodomofony, montaż tv przemysłowej,tv naziemna, instalacje elektryczne, monitoring-posesje,sklepy itd.
Jak coś służe pomocą
Wiem że wygrzebałem temat. Ja pracuję w firmie Stalexport jako Inkasent na autostradzie.
Pobieram opłaty za przejazd jakby ktoś nie wiedział. Pracuje na bramkach w Brzęczkowicach.
a Ja pracuje jako kierowca Pogotowia Ciepłowniczego w Przedsiębiorstwie Energetyki Cieplnej w Katowicach , wożę ludzi i materiał na robote , czasami usuwamy Awarie dotyczące centralnego ogrzewania na terenie Siemianowic , Świętochłowic , Chorzowa i Katowic
Ostatnio zmieniony 2011-04-14, 16:32 przez Daro Siem-ce, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pracuje jako mechanik motocykli na Gostyni w BigBikes, po pracy u siebie na garażu więc jeśli ktoś oprócz bmw posiada 2 kółka to zapraszam na serwis.
Ja pracuje jako Serwisant-Automatyk w firmie zajmującej sie klimatyzacjami, wentylacjami i chłodnictwem na terenie całego kraju. Pozatym jestem fotografem. I byłym Dj-em
Piomar pisze:Ja pracuję w firmie Stalexport jako Inkasent na autostradzie.
Pobieram opłaty za przejazd jakby ktoś nie wiedział. Pracuje na bramkach w Brzęczkowicach.
no to poleciałeś , teraz rozumiem że klubowicze nie płaca na bramce
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany