zwykłe ledy kolego do cabrio nie ładuj diody zeby nie spieprzyc wszystkiego, jak go dasz na doł dolozysz co nieco i dasz konkret felunek to bedzie wystarczajaco
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
ładne cabrio szkoda ze nie m pak. ale takie tez mi sie podoba jak jest orginal ładna i utrzymana seria to nawet m nie potrzebuje :P:P:P:P:P:P:P:P duzy plus za rocznik
Witam. Dawno mnie tu nie było ale wyskoczyły nowe okoliczności i troszkę czasu nie mam... No i na mody też będę się musiał wstrzymać... Jedynie ostatnio co zostało wymienione to klocki hamulcowe + czujniki, naprawiony czujnik temperatury bo pokazywał -47, i podświetlenie komputera (przepalone żarówki)... I dodaje parę zdjęć jak już jestem tutaj...
[ Dodano: 25 Wrzesień 2011, 20:39 ] Troszkę zdjęć z Summer Cars Party
No i w końcu, nowy zakup jest, nie mogłem zdecydować się jakie, ale wydaję mi się że dobry wybór co wy i tym sądzicie? Keskin KT1 8.5x17" później jeszcze nowe buty (205/40/17 i 215/40/17) i na wiosnę będą założone
Renowacja troszkę trwała, ale efekt sama przyjemność pracy
Może zdjęcia nie są rewelacyjne i praktycznie tego nie widać, ale na żywo jest super jestem bardzo zadowolony zobaczymy jak długo utrzyma się ten efekt...
Oraz parę zdjęć jeszcze z czasu ataku zimy
Później zdjecia z okazji końcówki zimy, dokładne mycie z k*** soli, dokładne czyszczenie, i pierwsze otwieranie dachu
A teraz coś teraźniejszego, pogoda dopisuje, wiosna idzie wielkimi korkami, słoneczko świeci więc felgi na zimę out do garażu i zakładamy letnie kapcie
Jestem zadowolony z efektu może na zdjęciach tak tego nie widać bo są one do du** ale na żywo wygląda to super, ( znaczy mnie się podoba ale każdy ma swoje zdanie i ocenę jak tylko ogarnę jakiś aparat i miejsce, to zrobię już dobrą sesje a nie tylko telefonem na podwórku
Tak więc takie małe Intro
Następny mod jaki wpadnie to gwint a później będe myślał co jeszcze zmienić pozdrowionka