przerabiałeś katy w belce na regulowane fasolki? ja o tym myślę teraz

końcówki wydechu mi się bardzo podobają chce takie do Siebie

pozdro i daj znać jak będziesz w Wodzisławiu to się zgadać możemy ;p
dokladnieBaks pisze:Ariel przerabiasz zawieche na wahaczach z e46?
nieBaks pisze:przerabiałeś katy w belce na regulowane fasolki? ja o tym myślę teraz![]()
za 200pln moge zalatawic nowke sztukeBaks pisze:końcówki wydechu mi się bardzo podobają chce takie do Siebie![]()
mieszkam 4km, takze mozesz podjechac i luknacpozdro i daj znać jak będziesz w Wodzisławiu to się zgadać możemy ;p
Daj chłopakom dograć samochód i trochę czasu na naukę. Jak da Ci ktoś gitarę do ręki to też nie zagrasz na niej nic konkretnego. Taki z Ciebie pewniak? Pokaż nam jak jeździszharus pisze:Po obejrzeniu filmu ze smutkiem można tylko stwierdzić że z takimi umiejętnościami jazdy to powinniście chyba zostawić sobie tego 126p bo nim nie można wyrządzić tylu szkód. Jeżeli chodzi o robotę, to gratulację za ogrom dobrze wykonanej pracy.
dzieki za radeharus pisze:Po obejrzeniu filmu ze smutkiem można tylko stwierdzić że z takimi umiejętnościami jazdy to powinniście chyba zostawić sobie tego 126p bo nim nie można wyrządzić tylu szkód.
oceniles to po zdjeciach ? Lordzie driftu dziekuje za rady i gratulacje.harus pisze:Jeżeli chodzi o robotę, to gratulację za ogrom dobrze wykonanej pracy.