_AdiK_ 318ti e36 Compact ==>Pomarańczka ;]
noo coś podobnego do ciebieChcesz duży naciąg? Wiesz, że musisz się przygotować na to, że pompa wspomy może pójść szybko jak założysz takie wielkie i ciężkie fele z dużą gumą?

no już niedługo zrobi się ciekawieFajnnnneeee.... nic dodać nic ująć... teraz trzeba poczekać na resztę "smacznych" modów...![]()
![]()

Czasem jest__AdiK__ pisze:z ego co mi wiadomo to alusek czasem jest cięższy niżeli stalóweczka

Z przodu chcesz 8,5? to zakładaj 195/40, a z tyłu chciałeś 9,5? Zakładaj 205/40 ew 215. Tylko pod żadnym pozorem nie ładuj 45 po będzie balon. Wiem co mówię. 16 cali to za mała felga na 45. To naciąg będzie podobny jak u mnie.__AdiK__ pisze:noo coś podobnego do ciebie
Nie zapominaj, że każda opona się inaczej naciąga. Szczerze to ja myślałem, że naciąg będzie większy. W sumie ładnie sie naciągnęła, ale mogłem pójść w 195 przynajmniej z przodu.
Pamiętaj, że opona musi być skalowana na duże prędkości. Przynajmniej W.
..aha i nie bój się, że zedrzesz gumę, bo z czystym sumieniem moge powiedzieć, że tak zapie... tym autem, że doszedłem do wniosku, że ściąganie opon na naciągu to jeden wielki MIT!. Latam bokiem dzień w dzień praktycznie (już przestaję, bo szkoda mi opon) i nie ma bata żeby coś się działo. Nabiłem na 3 bary i od kiedy naciągnąłem gumy powietrze nie zeszło ani trochę z żadnej.

no tak chce..
tylko ze cięzko takie oponki dostać
nie no ze one zleca z felgi to o to się nie boje
wiele autek z tym śmiga jeszcze się nie spotkałem z takim przypadkiem
co do prędkosci to wiem a pozatym takie niskoprofilowe oponki tylka sa do wysokich prędkosci przystosowane
no i fakrycznie patrze po oponce w mojej byłej coupecie miałem włąsnie taki profil 205/45 tylko ze 17 i był balonik
hehe
wiec te 40 to podstawa 

co do prędkosci to wiem a pozatym takie niskoprofilowe oponki tylka sa do wysokich prędkosci przystosowane

a koszuli w Hawajskie kwiatki nigdy nie miałeś..??Honik pisze: Te kwiaty na dachu spoko, ale nie dla faceta!

Ostatnio zmieniony 2011-03-27, 19:21 przez __AdiK__, łącznie zmieniany 1 raz.

noo to mam nadzieje ze ciepło sie za nieługo zrobi i pokażesz się wkoncu na letnim kapciu
POzdrooo
[ Dodano: 2 Kwiecień 2011, 15:19 ]
Spotowe foteczki

Mały modzik aa jak cieszy modkę
Było tak

a jest tak

Narazie kółko przejsciowe
Stal się poszerza
[ Dodano: 6 Kwiecień 2011, 22:36 ]
dzisiaj ładna pogoda była
więc mała przymiareczka była 

i na koniec od tylcaaa

pasek z aparata wlazł w kadr
sooorrryy
[ Dodano: 29 Maj 2011, 22:52 ]
Obiecane foto felgi na aucie

[ Dodano: 12 Czerwiec 2011, 23:38 ]
Zlotowe Tychy

[ Dodano: 2 Kwiecień 2011, 15:19 ]
Spotowe foteczki

Mały modzik aa jak cieszy modkę

Było tak

a jest tak

Narazie kółko przejsciowe

[ Dodano: 6 Kwiecień 2011, 22:36 ]
dzisiaj ładna pogoda była

i na koniec od tylcaaa

pasek z aparata wlazł w kadr

[ Dodano: 29 Maj 2011, 22:52 ]
Obiecane foto felgi na aucie

[ Dodano: 12 Czerwiec 2011, 23:38 ]
Zlotowe Tychy

O autku cisz , a kosi równo hehe
Ogladalem na zlocie podoba sie , zapomnialem sprawdzić jaki tam naciąg z tyłu napisz cos ile to cali i jaka opone tam wlozyles , jakies dystanse ?? Kwiatek to jest rarytas hehe porobilem pare fot podobał się szukałem Cie , ale nie byłeś chyba w pobliżu ,bo pytalem kogo to ;D
Nie myslisz o BH i czarnej nerce ?
i np. wsadzić soczewke i w okół zrobić ją w pomarańcz .
Cos takiego :
http://img690.imageshack.us/img690/5053/dsc02622v.jpg
Zamiast tego żółtego wsadzić BH i ten czerwony w pomarańcz
Bedzie oryginalnie jak już walisz takim pomarańczem to pomyśl o tym 

Nie myslisz o BH i czarnej nerce ?

Cos takiego :
http://img690.imageshack.us/img690/5053/dsc02622v.jpg
Zamiast tego żółtego wsadzić BH i ten czerwony w pomarańcz