Lakier na razie jest w porządku. Silnik trzeba włożyć, ale też szukam w przystępnej kasie

i tak potrzebuje goły silnik z wiązką i kompem, a ceny wahają się miedzy 1200, a 2500 więc nie ma sensu się spieszyć. Poza tym nie chce brać pierwszego lepszego. Trzeba coś wyszukać w jak najlepszym stanie. Chyba najpierw obszyje, bo do po wakacjach dużo czasu zostanie, a ziomek, który będzie mi wkładał będzie właśnie końcem wakacji lub troszkę po nich. Pożyjemy zobaczymy. Za tylna kanapę zaliczka wpłacona

ale ciiiiii... nic więcej nie powiem

Fotele i boczki trudno mi powiedzieć kiedy.
[ Dodano: 1 Kwiecień 2011, 23:07 ]
A tutaj to co wymodziłem dzisiaj. Wszystko jest już w aucie, a radio będzie w poniedziałek:)
tuba basowa clarion 1000W + wzmacniacz blaupunkt GTA 280 425W
Radio clarion dokładnie modelu nie pamiętam.
[ Dodano: 2 Kwiecień 2011, 22:06 ]
Zdjęcia jak to wygląda w bagażu.
[ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 21:36 ]
Zdjęcie radia. Włożone w końcu. Na fotkach oczywiście kolory się pozmieniały, a komp na fotkach podświetla się na niebiesko co nie jest prawdą. Kolory wyszły identyczne. Wszystko pięknie ładnie z tym, że kolory na fotce przekłamują.
[ Dodano: 9 Kwiecień 2011, 17:28 ]
W końcu zdjęcia środka w dzień z kierą i radiem
Rozórkaa, bo do dziś foty nie było, a wpadła razem z gwintem
I ode mnie z okna.
I jeszcze dwie

(brudne auto niestety)
[ Dodano: 11 Kwiecień 2011, 00:10 ]
O kutwa... wbs coś Cię poniosło

tak już zostaje
[ Dodano: 6 Maj 2011, 19:20 ]
Chwile mnie nie było. Brak neta. Nowe info:
[ Dodano: 9 Maj 2011, 21:36 ]
Parę zdjęć z tuningShow, na który pojechałem w ostatnim momencie i wkręciłem się na halę bez rezerwacji
[ Dodano: 25 Maj 2011, 12:29 ]
Zawsze mówiłem, że nie lubię czarnej nerki. Wpadłem na pomysł przerobienia kebaba na bandytę, a więc postanowiłem zakupić smoke hallo i takie znalazły się zaraz w domu. Zalegały ze dwa miesiące, bo nie bylo kiedy iść rozebrać lamp i przerobić na BH. Czas się znalazł, zrobiłem lampy całkowicie na czarno wraz z odbłyśnikiem długich. Nie chciałem krzyża, bo nie przyciemnia idealnie. Bez długich się obejdę. Na koniec zrobiłem nerkę na czarno, bo wyglądało bez sensu i tak powstał bandyta. Kierunki zostają białe żeby pasowało z tylnymi.
Poniżej zdjęcia przed operacją BANDYTA i po operacji.
Przed:
Po: