ja tam moge z kazdym robic foty Juz planuje zrobic sobie mala sesje na zamknietym odciunku A1 tylko musze dokonczyc glinkowanie, polerowanie i woskowanie lakieru
No i pogoda musi byc malina
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
no przegladajac Twoja galerie wiem juz do kogo uderzyc... widze ze uporales sie ze zmiana obc na pelny - moze podrzucilbys mi dokladny opis jak to zrobic to i ja sie w koncu za to wezme?? PLEEEASE
hmm ja tam nie widze na tej fotce zbytnio jaki ty miales obc ale wydawalo mi sie ze taki jak ja, ja mam 4 przyciski po lewej 2x2 i 4 w po prawej w jednym rzedzie.
to co ja mam za gowno??
[ Dodano: 10 Lipiec 2011, 00:09 ]
czarny2891 pisze:hmm ja tam nie widze na tej fotce zbytnio jaki ty miales obc ale wydawalo mi sie ze taki jak ja, ja mam 4 przyciski po lewej 2x2 i 4 w po prawej w jednym rzedzie.
nie bylo nigdy czasu ani pogody wiec teraz czas na lepsze fotki moich fotelikow i wnetrza
i teraz cos przykrego dla mnie Ktos mi to zrobil Da sie takie cos jakos zrobic bez malowania i szpachlowania? Ryska wyglada do spolerowania ale jest to brzydko wgniecione
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzyś no super wyglada z vaderami na pokładzie bunia
Co dotego wgniecenia Belex u siebie robił 4 razy wieksze wgniecenie nad tylnym nadkolem wyciągneli mu to i powiem Ci ze nic nie widac, pogadaj z nim da Ci namiary na gosci zaplacil cos okolo 400 zlotych
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany