[E36] coupe 316 by Marianos
-
- Zaawansowany forumowicz
Kaper pisze:Widzę, że z kolega z Rybnika. Autko w twoich rękach naprawdę odzyskało blaskpowiedz - jak z tymi żółtymi "długimi" ?? Jakieś problemy już miałeś z "niebieskimi" ? Masz tam normalnie postój ?
narazie nie miałem żadnych problemów z tym raz miałem kontrole trzeźwości to mi tylko powiedział ze jeden xenon nie świeci a do zółtych nic miejmy nadzieje ze będzie tak dalej:p no mam tam normalny postój:)
Kupiłeś kupę, a zrobiłeś ciekawy projekt
Brakuje mi tu dokładki do zderzaka. \
Czekam na foty boku i tyłu, no i fotka środka też może wlecieć.
Na razie idziesz w dobrym kierunki. ¯ółte halo i postoje do czerwonej fury nawet spoko, a piszę nawet tylko dla tego, że ja żółtków nie toleruje za bardzo, bo są też wyjątki. No i Twoja też jest tym wyjątkiem, bo dla mnie jest dobrze.

Czekam na foty boku i tyłu, no i fotka środka też może wlecieć.
Na razie idziesz w dobrym kierunki. ¯ółte halo i postoje do czerwonej fury nawet spoko, a piszę nawet tylko dla tego, że ja żółtków nie toleruje za bardzo, bo są też wyjątki. No i Twoja też jest tym wyjątkiem, bo dla mnie jest dobrze.

-
bujalek pisze:Na chwilę obecną niebo a ziemia. Tak jak wbs, powiedział brakuje dokładki na przód no i oczywiście kratki w zderzak oraz listwy pod rejestr. Potem już nie będzie do czego się przyczepić. Nie wiem jak na żywo ale te kierunki jeszcze wyglądają ta se dymy nowe były by super![]()
Pozdro !
no tak te wszystkie rzeczy idą w pierwszej kolejności do kupna:) a co do kierunków to tez będą inne bo te tak nie za bardzo pasują

Kurcze, ładnie to wygląda tylko, że to jest żer dla "niebieskich"... Ja spróbuje wsadzić tam żółte krzyże - wtedy będzie żółty odblask ale światła będą świecić na biało (tak przynajmniej myślę)Marianos pisze:no postój świeci na żółto bo szkło jest zółte wiec inaczej świecić nie będziet masz jak sieci w nocy mniej wiecej bo nie fajne...
A tak poza tym nie myślałeś o takiej kompozycji ?? :

Czarny dach na czerwonym aucie (dla mnie rewelacja) i czarne dodatki. Felga też idealna do czerwonego E36

-
no tak tak jak obiecałem dodaje inne foty:)

teraz jeszcze środek ale tam nie ma nic ciekawego:D

no i w najbliższych planach to na pewno ta dokładka z przodu m-pakiet listwa pod rejestracje z tylu jakaś fajna dwu rurka i dyfuzor z m-pakietu

teraz jeszcze środek ale tam nie ma nic ciekawego:D

no i w najbliższych planach to na pewno ta dokładka z przodu m-pakiet listwa pod rejestracje z tylu jakaś fajna dwu rurka i dyfuzor z m-pakietu
Ostatnio zmieniony 2011-07-29, 20:18 przez Marianos, łącznie zmieniany 1 raz.