Tak jak w temacie nie wiecie może gdzie w okolicach wodzisławia można kupić nierdzewkę? Chcę dospawać dwururkę do tłumika tylko nie wiem gdzie w poblisku zakupić taką rurę a nie chcę kupować specjalnie końcówki bo one zazwyczaj po kliku miesiącach rdzewieją.
Na razie będzie bez ost-a
Ostatnio zmieniony 2012-01-12, 21:49 przez Moloch, łącznie zmieniany 2 razy.
a w naszych okolicach nikt sie tym nie zajmuje ? niema żadnych hurtowni ??
To co Fatum posłał jest dobre ale to musi być długie (jak ma to byc porządnie zrobione)
ile metr dwa ? a grubość jaka FI 56 ? Końcówke spawiesz do puszki i tego nie widac Chyba że chcesz przelot zamiast kata jak u mnie
Jutro Ci napisze w Rybnik - Kłokocin gosciu robi takie coś sprzedaje u mnie w firmie stal . On robił całą fontanne na placu wolności w Rybniku jutro Ci napisze nazwe firmy Chodź Kłokocin nie duży .
Rozmawialem z kierownikiem u mnie i jestw stanie u nich zalatwic z takim rabatem jak do naszej firmy . Daj znac cy na pelen polysk jaka dlugosc ? Ile rułek i szerokosc i czy obie proste . Kumasz narysuj w paincie a ja to drukne i dam znac na dniach . Firma to Monster w Klokocinie jak chcesz zalatwic sobie sam
Jakby Moloch nic nie kupił dzisiaj to mysle że 1 metr rury wystarczy 4x25cm by z tego wyszło wieć napewno wystarczy rura prosta material taki jak dałes na fotce srednica tak fi 55 ( a tak swoja droga Fatum ile Ty masz na swoim aucie ?? )