SebaE30 pisze:Te progi mają chyba inny odcień niz reszta budy autka.
Przecie auto ma usyfione i całe w kurzu bo razem z Hołowczycem i Małyszem latali bokiem po pustyni Tam gdzie odbite palce widać, że kolor jest taki sam
SebaE30 pisze:Te progi mają chyba inny odcień niz reszta budy autka.
Przecie auto ma usyfione i całe w kurzu bo razem z Hołowczycem i Małyszem latali bokiem po pustyni Tam gdzie odbite palce widać, że kolor jest taki sam
browar za spostrzegawczość
firu1 pisze:waski na klej waliles ? do szyb?
do e30-ek chyba sa takie zestawy z aso do montowania progow co? u mnie czekaja na montaz ale chyba dam komus do profi roboty i na klipsy....
zmiana na duzu plus ....
dokładnie na klej do szyb
niestety juz nie ma szablonów i nie chciałem wiercić dziur w progach
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30 www.facebook.com/E30RedLove
masz czerwone e30 pisz z chęcią wrzucę twoje zdjęcia
no to sa ori i mają miejsca na te spinki i spinki da sie kupić w aso ale do tego trzeba szablon (ich juz nie ma) zeby to było idealnie no i to co ja chciałem uniknąć trzeba wywiercić dziury w progach na te spinki a jak wiadomo te spinki pracują tego sie nie zabezpieczy po czasie i tak zacznie gnić ;/
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30 www.facebook.com/E30RedLove
masz czerwone e30 pisz z chęcią wrzucę twoje zdjęcia
no tak w sumie racja .... tym bardziej ze w Polsce wala sola w zimie jak moga .... u mnie to waska bedzie grzala tylek w garazu na zime wiec nie wiem .....
powiedz mi te nakladki dolegaja do progu idealnie?trzeba od srodka je jakos konserwowac?zabezpieczyc czy tylko nalozyles klej ?
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
śliczna jest... Ale lepiej by mi się widziało z tyłu lampa bez czerwonej foli/ spreyu . I oklej te obwódki chromowane na czarno... bo teraz to je cyrk
nudziło mi się i o:
ja mam progi na spinkach z aso troche kosztowało ale nie chciałem na kleju do szyb. Progi mam tak zakonserwowane pare lat temu ze do dzisiaj jak słońce się oprze to mi kapie z progów xD dałeś po długości klej to żle......
Ogólnie ładnie Ci sie prezenci na tych brokach. co tam masz za zawias ?