FaTuM pisze:German problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? to do SP z powrotem .
zrób chociaz 10% modów co ja w BMW zrobilem , a potem mozesz sapać mi za kark !
narawde czytać kurna ze zrozumieniem ,bo stereotyp dresiarzy z BMW powraca !
Nie spinaj się bo ci żyłka pęknie. Ogarnij się bo zanieczyszczasz atmosferę
Honik pisze:Ale co mi się w tym nie podobało. Może jako nowi na forum, spotach i zlotach warto byłoby się wykazać inicjatywą i poznać też i starszych użytkowników forum a nie zamykać się w jakiejś grupce.
Latacie z flagami BTS'u itp a znacie 10% ludzi tworzących to forum?
Co masz na myśli pisząc wyjść z inicjatywą, może jako "ludź tworzący to forum" powinieneś świecić przykładem i integrować "grupki".
Kij ma dwa końce. Jako osoba znająca wszystkich w koło chyba lepiej orientujesz się co się dzieje. Więc nie wymagaj że ktoś nowy "poniekąd zagubiony" będzie biegał po łące pytał ludzi sorry jesteś człowiekiem tworzącym forum.
Wszystko z czasem ekipa która była z Mariem drzewkiem i dadkiem to stali bywalce zagłębia wręcz Ci których wymieniłeś ostatnio są najrzadziej. Więcej takich imprez a się poznamy.
Jeśli znasz kogoś od nas podejdź zagadaj nie licz na to że jeśli będziemy bez osób które wymieniłeś to wbijemy do obcej ekipy pytając sorry kim jesteście szukamy osób tworzących bts.
Ja nawet nie mam pojęcia jak wyglądasz.
Tak więc bez, żalu, urazy i niepodobajek. Każdy nowy z czasem będzie tym "tworzącym forum" nic na siłe wszystko ze spokojem każdy z nas coraz więcej ludzi poznaje i coraz lepiej się łapie kto jest kto.
P.S
My zlot skończyliśmy koło 18

deszcz nam nie był groźny hrhr
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow