albo zrobic jak ten

Ale przecie ja już mam ustalony "harmonogram" co kiedy będę robił przy aucie. Budą się zajmę pod koniec tego sezonu - przecie tyle razy Ci to gadałem. A poza tym tak piszesz jak by te moje auto wszędzie z każdej strony wpierdzielała ruda... a tylko z tyłu koło nadkola są początkujące ślady rdzy widoczne tylko z bardzo bliska. Co do naklejek, to kwestia 2, 3 tygodni i już jakieś u mnie na aucie zagoszczą (OCZYWIŚCIE WKLEJĘ ZDJĘCIFaTuM pisze:Kaper pamietaj ,ze podstawą do dobrego projektu to zdrowa buda ,bo reszte naprawisz wiekszym czy mniejszym kosztem , a takie naklejeczki to dla mnie szkoda kasy i czasu
No taki napis na bank wpadnie gdzieś na moje auto ale max w rozmiarze 25cm . Na szybę przednią wpadnie jakiś napis tak jak na tym niebieskim subaru albo coś w pionie na boku szybypatrykowski pisze:a moze so good ??
Honik pisze:Zainwestuj "parę" złotówek, przyjmą Cię w szeregi Raceism i bd miał taką wlepkę od nich
Taki na boku sticker przy szybie mi się podoba ale zależy od tego w jakim stylu auto jest zrobione
Zeby RCSM kogos przygarnal trzeba sie troche wiecej postarac niz kilka plnKaper pisze:GERMAN no niezłe niezłepomyślę nad którymś... Honik taką naklejkę to se samemu idzie zrobić
Raceism fajna naklejka...