[E46] Wgnieciony bok.

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Awatar użytkownika
sikorka15
Zaawansowany forumowicz

[E46] Wgnieciony bok.

Post autor: sikorka15 »

Siemeczka chciałem zapytać czy ktoś kiedyś miał wgnieciony bok i co z tym zrobił. Chodzi dokładnie o to że Moja bunia poprostu dostała buta i jest wgnieciony lewy tylni bok za drzwiami. Oglądałem różne filmiki gdzie widać że da sie to zrobić. Jakieś porady lub ewentualnie poradźcie mi gdzie i kto mogłby mi to zrobić i jaki ewentualny koszt. (tragedi nie ma moge wrzucic tez foty jakby co)[/quote]
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Daj jakieś foto oblukam trudno coś powiedzieć jak nie widać wszystko zależy od miejsca w którym sie to wgniecenie znajduje :wink:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

sikorka15 pisze:Moja bunia poprostu dostała buta
powiem Ci co należało zrobić, wziąć klucz do kół z bagarznika i zrobić takie samo wgniecenie w czaszce właściciela tego buta
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

KoNiK pisze:powiem Ci co należało zrobić, wziąć klucz do kół z bagarznika i zrobić takie samo wgniecenie w czaszce właściciela tego buta
KoNiK, Ale tego mu nie wyklepie :mrgreen:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Wpisz w google "wyciaganie wgniecen" i bedziesz wszystko wiedzial. WIem, ze dobrze robia w Bielsku.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

a tak na serio to był tu temat o wyciąganiu dziur po gradobiciu, tam chłopaki sie wypowiadały dość szeroko w tym temacie
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

wgnieciony tylny błotnik za drzwiami w e39 mial Belex, widzialem jak to wygladalo to przed i po wyciaganiu przez fachowców.
Obyło sie bez malowania i blacharza, zapytaj jego napewno da Ci namiary na gości :bmw: :bmw: :bmw:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
ODPOWIEDZ