A ja bym nie wkładał bez będzie lepiej...ewentualnie przód na polift zrobićwhucrew pisze: Jak dla mnie jeszcze m-pakiet,

Będę śledził temat

MaryjuszTour pisze:ewentualnie przód na polift zrobić
Hymmm do Molochowej to baaardzo daleka droga....Gabrielo pisze:Ale ekstra kolor! Bardzo mi się podoba! Zrób jeszcze jakieś fotki ze środka, to polukamy! I jak Kaper napisał - nie spiepsz,zrób ładnie, to ludzie będą patrzeć nie tylko na Molochowy wozik![]()
![]()
ta folia to akurat mi sie podoba, sam nie zakładałem tylko firma co sie tym zajmuje takze jest to profesjonalne a nie jakis ulep na szybie hehe a co do przednich szyb żeby przyciemnic to całkiem niezły pomysł tylko niechce zdzierać przy kontroliKaper pisze:Ps: zdrap tę folię z szyb (albo przyciemnij dodatkowo przednie boczne)
Dla tego ja na zimę zrywam folię a na lato...Panowie(....) są bardziej wyrozumiali i tak się nie czepiają(jeśli jest skrucha)Tomeck pisze:ta folia to akurat mi sie podoba, sam nie zakładałem tylko firma co sie tym zajmuje takze jest to profesjonalne a nie jakis ulep na szybie hehe a co do przednich szyb żeby przyciemnic to całkiem niezły pomysł tylko niechce zdzierać przy kontroliKaper pisze:Ps: zdrap tę folię z szyb (albo przyciemnij dodatkowo przednie boczne)
X2 . Przed lift nerka jest bardziej ostra, widać ,że to wlot powietrza a nie ozdobnik.. wygląda to bardziej męsko, "lotniczo", surowoCo wy macie z tym poliftem?
Nerki poliftowe wytrzeszczone jak oczy żaby i bezpłciowy zderzak