[E36] coupe by Zychu.
-
- Zaawansowany forumowicz
PRIMO, to były 18stki
jednakże stwierdziłem że do e36 to zadużo, tym bardziej ze już za bardzo niżej sie nie dało zjechać, póki co jeżdze na stalówkach 15stkach i szukam felgi, no i tak se kręcę kręcę tym gwintem

zostaje tak, niżej już mi gwint nie pozwala, jeszcze tylko znaleźć dobre koło i pstrykne coś lepszego
ps. te zacieki to od WD-40 psikałem zawiasy 

zostaje tak, niżej już mi gwint nie pozwala, jeszcze tylko znaleźć dobre koło i pstrykne coś lepszego

-
spadłem już na koniec 2 strony to odświeżę trochę temat, od czego by tu zaczać?
super gwint ta-t, zdążył sie rozlać po niecałym pół roku, więc na przód wleciały bilsteiny B6 , o takie

Do tego springi MTS-a -60mm, trochę tam po modzone
jest jakieś 2cm wyżej niż na max skręconym gwincie , ja jestem zadowolony
Następna sprawa, tylna półka moja była z roletą, i może to dla niektórych dziwne, zmieniłem sobie na taką bez, nie wiem po prostu bardziej mi się podoba

Zamówiłem też tylny dyfuzor pod 2 rurke, bo mój był w tragicznym stanie, no i pod jedną rure, a żeby wypełnić tą szparę coś takiego

Pogoda taka że z autem nie chce sie robić, czeka mnie jeszcze polerka w sumie i będzie ideał
I mam do was 2 pytanka, co sądzicie o takiej dokładce?

lepiej zostać przy orginalnej?
No i najważniejsze, czekam obecnie na paczkę z łodzi
od chłopaków z Wheel-wide.com , i zastanawiam sie nad kolorem felgi, myślałem o pomaraczowej z czarnym środkiem, albo kremowym - ta opcja bardziej przemawia do mnie, może macie jakieś ciekawe kolory które podpasują do budy? 

super gwint ta-t, zdążył sie rozlać po niecałym pół roku, więc na przód wleciały bilsteiny B6 , o takie

Do tego springi MTS-a -60mm, trochę tam po modzone

Następna sprawa, tylna półka moja była z roletą, i może to dla niektórych dziwne, zmieniłem sobie na taką bez, nie wiem po prostu bardziej mi się podoba

Zamówiłem też tylny dyfuzor pod 2 rurke, bo mój był w tragicznym stanie, no i pod jedną rure, a żeby wypełnić tą szparę coś takiego

Pogoda taka że z autem nie chce sie robić, czeka mnie jeszcze polerka w sumie i będzie ideał

I mam do was 2 pytanka, co sądzicie o takiej dokładce?

lepiej zostać przy orginalnej?
No i najważniejsze, czekam obecnie na paczkę z łodzi

-
no i dobra, jakoś tam powoli, powoli działam z autem, w końcu nowa praca jest okej
z przodu zółtki znudziły mi się totalnie , i wpadły przesłony na soczewkę, krzyże w długie, a na to wszystko folia czarna, mi się podoba
gdzieś przesiałem zdjęcia, dziś zrobię to wrzuce.
Natomiast problem, przyszły felgi, git malina wszystko okej, 215/45 na 10j tył wygląda obłędnie z tym że...

no właśnie, gwint max w górze póki co, ale moje pytanie ugram to samym ustawieniem max kątów czy musze pchać nadkole? ps. tak wiem zderzak źle spasowany i troche parchów, wszystko powoli

Natomiast problem, przyszły felgi, git malina wszystko okej, 215/45 na 10j tył wygląda obłędnie z tym że...

no właśnie, gwint max w górze póki co, ale moje pytanie ugram to samym ustawieniem max kątów czy musze pchać nadkole? ps. tak wiem zderzak źle spasowany i troche parchów, wszystko powoli