W zeszłym tygodniu przyjechały nówki oponki na przód Falken 205/40/18
Więc trzeba było wszystko poskładać do kupy
Założone bez żadnych dystansów.
Z tyłu dodatkowo wyciągnięta całkowicie regulacja spod sprężyny, bo nie dało sie jej ruszyc po zimie, jeszcze próbuje ale raczej trzeba będzie nowe.
Więc jak ktoś ma to chętnie przygarnę
Ogólnie trzeba jeszcze troche podziałać z tylnymi nadkolami, doprowadzić je do ładu, maszynka juz sie powoli robi i myśle ze po majówce auto trafi do lakiernika, poniewaz z maski schodzi klar juz z dośc duzej powierzchni, oraz trzeba będzie tylne nadkola poprawić.
Kombinuje tez czy nie włożyć przedniego M-techa i prógów, bo mi leżą i marnują się jak narazie.
Z autem nic się nie stało. Po prostu poprawki lakiernicze. Maska i błotnik bo zaczynał klar odchodzić, z maski dość już pokaźnie co nie po którzy widzieli. Poprawiłem tylne nadkola, ponieważ były za bardzo zrolowane, aż wypchane można powiedzieć.
Wlatuje zderzaczek m-pakietowy na przód, oraz progi M
Do pełni szczęścia brakuje mi tylko tyłu. Jak na razie w poszukiwaniach.
Autko dziś mam do odbioru, tylko nie wiem konkretnie o której pan lakiernik wyrobi sie z polerką. Mam nadzieje ze koło południa go dostane i uda mi się jeszcze wpaść na STK
Dariusz ale teraz na przod wejdzie kazda felga bez problemu nawet z dystansem pol metra Przymo a mowiles ze lakier dopiero w przyszlym roku i ze nie bedzie m paka poza progami
DAREX jakbyś dobrze czytał, to tylko z tyłem sie bawiłem. Przód jest nie ruszany. A został zdemontowany dlatego ze na tym przetłoczeniu pomiędzy błotnikiem a progiem pokazała sie ruda.
Pablo, Tak, W przyszłym roku miałem malowac ale to mówiłem w zeszłym roku czyli 2012
A m-pak leżał, więc szkoda go było nie włożyć przy okazji Wiesz jak to jest