[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dziwny ruch z tym malowaniem tarcz. Biorac pod uwage to, ze dopuszczalne bicie tarczy to 0,02mm moga byc problemy po malowaniu...
A Rotingery zbieraja bardzo pozytywne opinie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
No powiem ci szczerze ,że też się o to trochę martwię. Ale chodzi tu raczej o bicie boczne a krawedzie malowane nie powinny robić zakłuceń. Od początku w kołach chciałem mieć niebiesko a na rynku w pieniądzach które jestem skłonny wydać nie wystepują takie kolory.. A co do Rotingerów to też słyszałem tylko dobre opinie..Mystic888 pisze:Dziwny ruch z tym malowaniem tarcz. Biorac pod uwage to, ze dopuszczalne bicie tarczy to 0,02mm moga byc problemy po malowaniu...
Dziś dotarła do mnie przesyłka a w środku taka duperela:

Nie wiem czemu ale właśnie takie rzeczy cieszą mnie najbardziej

Już wkrótce będę mógł znowu coś dopisać do VIN-u

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ponieważ się nie śpi się nie leży
Dziś wpadły tarcze tylne:

Przy okazji przyszła oczekiwana paczka a w niej na podmiankę:

I po zamontowaniu

A tu foto nowych tarcz w kole:

I na koniec moje e36 na kultowej dla mnie miejscówce..

Na dżiś tyle a jutro.. to się okaże

Dziś wpadły tarcze tylne:

Przy okazji przyszła oczekiwana paczka a w niej na podmiankę:

I po zamontowaniu

A tu foto nowych tarcz w kole:

I na koniec moje e36 na kultowej dla mnie miejscówce..

Na dżiś tyle a jutro.. to się okaże

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Bardzo dziękuje za miłe słowa. Nie ukrywam, że chociaż auto robię po swojemu zależy mi także aby się podobało nie tylko mnieDzidek pisze:Pieknie sie prezentujegratuluje pieknej e36
![]()

Choć przy autku działo się wiele to nie wiele spraw udało się doprowadzić do końca. Więc na pierwszy ogień może to co się udało ogarnąć i na dzień dzisiejszy jeszcze posiadaczem takiej oto lampki

Oświetlenie silnika

A tu założone ale jeszcze nie podłączone lampki oświetlenia nóg:

Do tego doszły dziś takie fanty:

Zakupiłem te zegary aby mieć z nich wszelakie żarówki bo raz ,że przymierzam się do odnowienia oświetlenia moich zegarów a dwa potrzebowałem oryginalną żarówkę aby kontrolka tempomatu wreszcie świeciła.
Drugi fant to:

To chyba każdy wie po co

A na koniec coś czym muszę się pochwalić choć jeszcze tego nie mam. Zdjęcie z allegro:

Tego tylko mi brakowało jeszcze do wnętrza aby maksymalnie rozkoszować się jazdą moim e36

A na koniec tradycyjnie jakieś foto

Ostatnio zmieniony 2013-09-19, 13:48 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
No Kaper ta folia to musi wypaść ale teraz drugie dziecko w drodze a dzieciaczki nie lubią jak je słoneczko w oczka razi..
German dał mi fajny pomysł aby wrzucić rolety i myslę, że tak zrobię ale musi to wyjść zawodowo wiec jeszcze to potrwa nim to obmyślę i zrealizuję.. 

- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
zychu. to jest jeśli się nie mylę, 2wejście aby bunie wpiąć pod kompa 

Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe

I tu Kamil35 ma rację, jest to zwykły głośnik, gong czy po prostu buzzer.A ja myśle ze to buzzer z obc:)
Kamilu dziękuje ci raz jeszcze za tę lampe. Strasznie mnie ona cieszy i mam nadzieje, że się jeszcze kiedyś spotkamy. Wpadnij może na spot do Rybnika w tę sobote?
Dziękujeynstu pisze:dosc dobrze wygląda twoje e36:D:D tarcze tez fajnie Ci wyszły

Hej! Pare rzeczy znów udało się pchnąć do przodu wiec należało by o tym napisać:
Szczęki hamulcowe są już napokładzie, wyregulowane i sprawne:) Jak zwykle wszystko własnymi łapami robione

Na drugi ogień poszły tarcze i klocki przód:

A tu temat tempomatu został doprowadzony prawie do końca. Tak prezentuje się u mnie kontrolka informująca o aktywności tempo:

Na koniec foto kabiny z zamontowanym cupholderem:

Mam także zamontowane podswietlenie nóg ale na zdjęcie musicie jeszcze poczekać

Było jeszcze wiele różnych pierdół o których nie warto nudzić

Dziś czeka autko jeszcze wymiana oleju i filtrów. Na dziś koniec