Siemanko, szukam jakiś ciekawych kół do E34 na lato w romiarze miedzy 18' a 19' moze zasugerujecie cos ciekawego a moze ktoś z was ma jakies ciekawe na sprzedaz w gre wchodzi tez szeroka stal w rozmiarze 17'
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Zadnych Dare.
jak chcesz miec mocne felgi to np S37 sa nie do skatowania, maja odpowiednia szerokosc i wyglad pasujacy do kazdego auta.
Napisz jeszcze jaki masz fundusz na felgi.
A szeroka stal w 17" zawsze na propsie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Mystic888 pisze:Zadnych Dare.
jak chcesz miec mocne felgi to np S37 sa nie do skatowania, maja odpowiednia szerokosc i wyglad pasujacy do kazdego auta.
Napisz jeszcze jaki masz fundusz na felgi.
A szeroka stal w 17" zawsze na propsie.
funduszu mam koło 3000zł
Tomek Nie wiedziałem ze jakies sprzedajesz ; p zapatruje sie bardziej w szeroką stal 17' widzialem ze Zychu ma na sprzedaz pisalem juz czy aktualne ; p
Ale Zychu ma stal pod E36... Musisz to najpierw przymierzyc.
Et tam powinno byc 16 z przodu jest to bylo w serii 17x7. A to Ci do e34 nie podejdzie bez dystansu. Tyl mialem na 11" ET -3 wiec tu bedzie ET9 jak dobrze licze. W kazdym razie cena dobra, ale dolicz opony pod E34, przynajmniej na tyl.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Mystic888 pisze:Ale Zychu ma stal pod E36... Musisz to najpierw przymierzyc.
Et tam powinno byc 16 z przodu jest to bylo w serii 17x7. A to Ci do e34 nie podejdzie bez dystansu. Tyl mialem na 11" ET -3 wiec tu bedzie ET9 jak dobrze licze. W kazdym razie cena dobra, ale dolicz opony pod E34, przynajmniej na tyl.
No bez przymiarki tego nie bede brał a mam gościa który robi dystanse wiec wrazie czego sie z nim dogadam
Podjąłem decyzje że dalej w bawarce bedzie szeroka stal z tym ze 15 cali jednak to troszke za mało i wpadło 17' od Zychu przód 9,5' tył 10,5'. Po szybkiej przymiarce plan został zaakceptowany, dodaje fotke jak to mniej wiecej bedzie wyglądać w przyszłym roku, mniej wiecej dla tego ze z przodu bedzie jeszcze dystans 20mm i autko pojdzie nizej teraz podniesione na zime, a z tyłu bedzie jeszcze 10mm dystansu mysle ze nie wyglada to zle