nr. 56 1050 1605 1000 0023 1108 4442 //W nazwie wpiszemy Krzysztof Krol, a w tytule przelewu np: Smycz swoj Login//Koszt 1 szt to 10zl wrazie jakich kolwiek zmien zwroce reszte kasy

kAZDY NIECH SIE PODPISZE
lISTA
1.Ficek 20zl -2szt
Krzys przeciesz ja niebede za kazdym jezdzil zeby mi kase dali na roczku nikt niedal przeciesz ja sie prosic niebedeKrzys pisze:to bedzie klopot z przelweami bo niektorzy beda musieli leciec do banku i jakies prowizje placic. I w koncu smych wyjdzie polowe drozej.
A jak tam naklejki?? Sa w koncu?? I ile ta naklejka do hanysa??
Co ty gadasz !!!!!!!! zapytaj sie bocka ze sie pytalem to 1 niemial 2 mial cale 50zl itd takze wiesz:/Krzys pisze:nie mowie ze masz gdzies jezdzic. W sumie to na roczku nawet nie pytales o kase na smycze. Ja wplace kase za 5 osob.
kurde mowie o sobie a nie bocku. dobra koniec klotni bo robi sie niemilo.Kriso pisze:Co ty gadasz !!!!!!!! zapytaj sie bocka ze sie pytalem to 1 niemial 2 mial cale 50zl itd takze wiesz:/Krzys pisze:nie mowie ze masz gdzies jezdzic. W sumie to na roczku nawet nie pytales o kase na smycze. Ja wplace kase za 5 osob.
Krzys pisze:kurde mowie o sobie a nie bocku. dobra koniec klotni bo robi sie niemilo.Kriso pisze:Co ty gadasz !!!!!!!! zapytaj sie bocka ze sie pytalem to 1 niemial 2 mial cale 50zl itd takze wiesz:/Krzys pisze:nie mowie ze masz gdzies jezdzic. W sumie to na roczku nawet nie pytales o kase na smycze. Ja wplace kase za 5 osob.
Przemku smycz bedzie kosztowac 10zl a przesylka niemam pojecia zielonegoprzemek pisze:to co wyslecie mi ta smycz poczta? ile przelac tych pieniedzy z przesylka?
Dobra to ja Ci przeleje na konto 15zl tylko powiedz kiedy Ci je przelac i kiedy bedzie smycz:)Kriso pisze:Przemku smycz bedzie kosztowac 10zl a przesylka niemam pojecia zielonegoprzemek pisze:to co wyslecie mi ta smycz poczta? ile przelac tych pieniedzy z przesylka?3 lub 5 zl niewiem naprawde