Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Co do ubezpieczen to w tej chwili najtansze jest MTU (Moje Towarzystwo Ubezpieczeniowe),
ktore znajduje sie na kazdej wiekszej poczcie, jezeli nie masz znizek to bedzie najkorzystniej
tel. 058 555 62 22, albo Liberty Direct, nieco taniej, ale prawdopodobnie ubezpieczaja tylko w pakiecie z AC. Roznica to ok. 30% taniej.
POWODzENIA
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja polecam HDI bo akurat dla nich pracuje. Moge kazdemu wyliczyc i przez gg podac. Jak bedziecie potrzebowac jakiekolwiek ubezpieczenie to piszcie, moze akurat u mnie bedzie taniej.
Nie wiem, jak ale kazdy liczy inaczej. Ja mam zarejestrowane autko 1,8 litra na ojca bo ma 60% znizki i na mnie jako wspolwlasciciel. I po roku, gdzie ja dostalem znizke 10% znowu oplacilismy skladke i na nas dwoch wyszlo 675 zl w PZU i w zorach to bylo najtaniej, bo latalem jak glupi po wszystkich firmach ...
jointano pisze:Nie wiem, jak ale kazdy liczy inaczej. Ja mam zarejestrowane autko 1,8 litra na ojca bo ma 60% znizki i na mnie jako wspolwlasciciel. I po roku, gdzie ja dostalem znizke 10% znowu oplacilismy skladke i na nas dwoch wyszlo 675 zl w PZU i w zorach to bylo najtaniej, bo latalem jak glupi po wszystkich firmach ...