Przegalad przegladem ale psy coraz bardziej na drodze sie czepiaja jak nie ma spryskow ani samopoziomowania bo to glowny problem xenonu.fajny bajer fajnie wyglada ,mozna powiedziec po kiego psa mi samopoziomowanie jak ja widze dobrze ,ale trzeba pomyslec co czujesz jak jedzie jakis debil z naprzeciwka i Cie slepi swoim xenonem z pol kilometra?moze i to wywola burze ale przemyslcie to sami kazdy z osobna co czuje wlasnie w takich momentach
psy sie wszystkiego czepiaja jak beda chciec ci zabrac dowod to wcisna ci jakikolwiek kit, a tak na marginesie najgorsza drogowka jest w Bedzinie zadupie jakich malo i jeszcze dowody zabieraja
mnie dzisiaj drapneli nie wiem za co , ale od razu zaczol czepiac sie do opon ze "niby" lyse a tam jest jeszcze 4-5mm bierznika debilizm... a o xenonach nawet nie napomnial
prawda jest tak ze drogowka jest wstanie zabrac dowod rejestracyjny auta zaraz po wyjezdzie z salonu, bo i takie przypadki sie zdarzaly, no ale coz albo sie uda albo nie
p.s.
brachol jak cos to dzwon
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
jak sie doczepia za xenon to najlepiej wozic zwykle zarowki gdzies tam. jesli zmienisz na miejscu to nie maja prawa sie doczepic i zabrac dowodu bo wlasnie w tym momencie masz samochod dopuszczony do ruchu. Slyszalem takie cos nie raz juz. Raz mnie drapneli za jasnoblekitne postojowki i chcieli dowod zabrac ale powiedzialem ze zmieni na zolte na miejscu i nie brali dowodu. A co do samopoziomowania to daro ma racje. Jak jechalismy z tarnowa z adamem to adam jechal za mna i myslalem ze mnie do szalu doprowadzi te slepienie mnie. Potem musielismy zmienic sie zeby adam jechal z przodu. A i tak mrugali z przeciwka, a nawet w CB slyszalem ze jego swiatla slepia. Tyle ze adam juz je obnizyl sobie i teraz nie jest tak zle.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:jak sie doczepia za xenon to najlepiej wozic zwykle zarowki gdzies tam. jesli zmienisz na miejscu to nie maja prawa sie doczepic i zabrac dowodu bo wlasnie w tym momencie masz samochod dopuszczony do ruchu. Slyszalem takie cos nie raz juz. Raz mnie drapneli za jasnoblekitne postojowki i chcieli dowod zabrac ale powiedzialem ze zmieni na zolte na miejscu i nie brali dowodu. A co do samopoziomowania to daro ma racje. Jak jechalismy z tarnowa z adamem to adam jechal za mna i myslalem ze mnie do szalu doprowadzi te slepienie mnie. Potem musielismy zmienic sie zeby adam jechal z przodu. A i tak mrugali z przeciwka, a nawet w CB slyszalem ze jego swiatla slepia. Tyle ze adam juz je obnizyl sobie i teraz nie jest tak zle.
A gdzie sobie wpiac zwykle zarowki??Teraz mam wszystko legal ale w passacie dokladalem i jakos nie wiem gdzie moglbym wsadzic zwykla zarowke...
Krzys pisze:w schowku ze w razie czego wyciagasz xenon i wkladasz normlana Myslalem ze to jasno napisalem
Bardzo jasno tylko nie pytalem gdzie schwac zarowki zwykle tylko jak mam sobie je wpiac w przetwornik.W sumie ja niewiem co Ty masz u siebie ale u mnie takiej mozliwosci!!
Ja juz mam zalozone xenony 8000 prawie rok jest nieporownywalna jazda, psy mnie juz kontrolowaly z 10razy i nikt sie nie doczepil,w styczniu bylem na przegladzie i tez nic nie wspomnial o xenonach, a jak cos to trzeba wmowic ze orginaly nasza policja i tak sie nie zna
Pietrek ///M3evo pisze:Ja juz mam zalozone xenony 8000 prawie rok jest nieporownywalna jazda, psy mnie juz kontrolowaly z 10razy i nikt sie nie doczepil,w styczniu bylem na przegladzie i tez nic nie wspomnial o xenonach, a jak cos to trzeba wmowic ze orginaly nasza policja i tak sie nie zna
oj zna sie policja uwierzcie mi wiem co mowie/pisze tylko w wiekszosci przypadkow to olewaja, bo nie ma zadnych konkretnych przepisow, ogolnie tylko sie o tym mowi i nie jest to powszechne wykroczenie
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i