no to ja sie tez dorzuce do wypowiedzi, juz jakis czas temu kolega kupil sobie magnetyzer maksora (paliwowy), powiedzial ze zadnej roznicy nie bylo widac, a koles jezdzil tym Fiatem SC przez pol Polski co weekend z racji tego ze jest DJ, i powiedzial mi ze jak to kupowal to wiezyl w to co podaja na papierze ale po swoich testach spalania itp nie zauwazyl nic.... druga sprawa to takie zmiany rzedu 1-3% naprawde ciezko zauwazyc, tutaj trzeba bylo by statystyki i wnikliwych testow, przeciez odchylenia standardowe moga byc duze takze zmiana moze byc w granicach bledu statystycznego i na tym sie moga opierac te ich wyniki na papierze!!
co do mojego prywatnego zdania to jestem w stanie uwiezyc ze to pomaga jezeli faktycznie uklada czasteczki w jakies uporzadkowane struktury bo np lepiej sie przewracaja poukladane kostki domina niz chaotycznie rozrzucone, ale to cale spalanie w komorze dzieje sie tak szybko ze ciezko to stwierdzic a jezeli sie wogole da to watpie zeby to bylo tak pieknie jak to przedstawiaja
aha i dodam jeszcze ze jak jest zimno to autko ma wiecej mocy z racji rozciagliwosci cieplnej czasteczek powietrza