cybek1984 pisze:a spytajcie kto go przewiozl ?
teraz mam 2 becie w sumie bmw od 3.5 roku a marzylem odkad zobaczylem w wieku 5 latek bmw 850 znajomego ojca 300 na blacie czarna skora aaaa
wlasnie nie pamietam kto mnie przewiozl pierwszy raz beemka
u mnie sie zaczelo od tego, ze kumpla brat mial ztuningowane bmw no i tak mi sie spodobalo, ze wpadlam w "mala" obsesje na punkcie marki BMW zostalo mi do teraz, a im dalej tym gorzej znajomi i rodzinka maja juz dosc moich zachwytow nad BMW, ale nie zrazam sie tym
kiedy zobaczylem po raz pierwszy BMW serii 3 coupe to sie zakochalem w tym aucie no i mam tylko ze motor mogl byc 2.5l a nie 1.6 ale i tak ze je wogole mam
heh tak samo moialem tylko ze ja szukalem pewnego razu Audi a4 ta wersja b cos tam i tak trafilem na to co teraz mam i tak mi zostalo teraz inna marka auta jakos mi sie nie widzi
mi sie podobaly zawsze od wprowadzenia e30 ale mialem wachania jezdzilem golfem a za bmw sie ogladalem i jaki to mialo sens i tak sie to musialo skonczyc BMW E36
mnie bawarkami zarazil swietej pamieci przyjaciel (ktory zginal w swojej wymarzonej E-36 sedan 328i - i nie z powodu nadmiernej predkosci), bylo to jakies okolo 6 lat temu, na pierwszy rzut poszlo E-36 sedan 316i z 1991r., a teraz jak niektorzy wiedza smigam E-36 320i coupe z 1996r.
Pozdrawiam
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Ja od dziecka lubialem auta ale gdzies tak od 2004 roku jak mozna bylo juz sciagac auta z zachodu to mnie tak konkretnie wzielo do BMW. Bywalem wtedy w niemczech wiec obracalem sie wokol samochodow. Na poczatku moj znajomy kupil BMW potem moj tata i tak juz zostalo...
kiedys kupilem z 10 lat temu pierwsza bawarke byla to seria 7 rekin 3.5 literka koles mi powiedzial ze jak raz kupisz Bmw to juz sie nie odpie.. od tej marki . i wiecie co .................... do dzisiaj mi zostalo ta e 36 to moja 6 sta bawara.
u mnie sie zaczelo od tego jak ojciec z 6 lat temu kupil e34 525 tds , pozniej brat e36 325i , e30 318 i juz cala rodzinka zachorowalismy na ta marke brata szfagier kupil e30 i przyszla kolej na mje, wybralem e30 (cholernie podoba mi sie ten model) i jestem zadowolony szybko niezmienie a jak zmienie to e36 lub e46 a jedyny wyjatek to 2 brat co skodzina sie wozi ale tez mysli nad e46 to juz prawie choroba rodzinna