Allegro...

Sprawy o różnej tematyce
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

stozek wystaje jak czopek z .... :D:D:D
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ariel

Post autor: Ariel »

przemek pisze:nie no porazka na calej linii
porazka to jestes Ty:P bo tu nie jest nic zwiesniaczone, tylko wlozone wiele pracy i $$$ co napewno widac na torze, wiec nie mow ze to porazka
przemek

Post autor: przemek »

Ariel $ pisze:porazka to jestes Ty:P bo tu nie jest nic zwiesniaczone, tylko wlozone wiele pracy i $$$ co napewno widac na torze, wiec nie mow ze to porazka
mlody nie podskakuj mi tu. A wogole o ile wiem to jest wolnosc slowa i moge mowic co mi sie podoba
Ariel

Stary sie odezwal:D Wolnosc slowa jest ok, ale to mysl nad tym co piszesz, bo nie powiem jak by na tym kadecie byly jakies spoilery, naklejki itp. to ok wtedy porazka jest, ale jest zrobiony konkret na 1/4 i by cie odsadzil raz dwa, koniec OT
przemek

Post autor: przemek »

mysle co pisze ale jak dla mnie to porazka ladowac kase w kadeta :shock: nie lepiej w cos innego? dobra koniec tego OT
wernus

Post autor: wernus »

to forum bmw i niema tu miejsca na takie kadety :lol: niech sie nim podniecaja na KADETTEAMzOLIBORZ. M5 wciagla by go lewa dziurka tlumika koncowego, nie uwlaczajac.
bociek

Post autor: bociek »

zalezy ktore m5 :P:D ale jak kots lubi ladowac manu many w kadeta to czmu nie :D to jest chyba sprawa tego goscia :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

bylo by ciezko tym m5. Kadecik napewno lekki a ponad 300KM robi swoje. Ogolnie to auto bardzo brzydkie a zarazem mocne. Ogien tez mial dziure w masce bo mu sie V8 nie miescilo :P I jakos nikt nie krytykowal.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
mariuszzk85

Post autor: mariuszzk85 »

http://moto.allegro.pl/item326011362_bm ... jacji.html autko od mojego kumpla hmm tak je zachwalal ciekawe czemu sprzedaje hahah wlasciwie to mowi ze ciagle mu sie cos psuje ehh szkoda gadac ;/

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4511955
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

hmm kolor ciekawy ale w tej cenie mozna kupic mlodsze autko i wiekszy silniczek :D ale to juz zalezy od sprzedajacego :D ogolem fajne autko :D

A to co m3 ? 18 tys ?:D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

Panowie nie ma sie co klucic ten kadet to naprawde rakirta byc musi a Przemkowi zapewne chodzilo o wyglad tego kadeta a nie o motor auto jest brzydko pomalowane po prostu pozatym to nie jest auto na drogi nasze dziurawe tylko wlasnie robione na wyscigi jak Ariel wspomnial :)

a ta czarna beta ladna naprawde z wyjatkiem tych lexow i lotki
bociek

hehe ognioei nie chcialo sie poprostu pasowac tego silnika :D do e36 da sie zmiescic v8 i v12 bez robienia dziury w masce :D

a co do tego m3 to ciekawe czemu taka niska cena
Ariel

dziwne M3 z 3.0 silnikiem i 286KM, z tego co wiem to M3 ma 3.2l i 321KM
bociek

Ariel $ pisze:dziwne M3 z 3.0 silnikiem i 286KM, z tego co wiem to M3 ma 3.2l i 321KM

sa z m3 z 3l silnikiem na 10000% a ponoc i z 2,8 byly ale nie dam sobie reki uciac za to czy sa czy nie :D
ODPOWIEDZ