a pewnie jedziesz wtedy pusty ?! a ile dlugosci dostaje ?! a jak z manta ? wiem ze to potwor 3 litrowy ale jestem ciekaw jak Ci poszlo !!k64 pisze:2,8 dostaje baty ...
oczywiscie ze od manty dostaje ,... na 400 moze dlugosc ale pozniej to nawet nie mam poco gazu wciskac ... no ja waga i litrarz robi swoje. 2,8i moze i zdechle ale moje tez raczej nie nowe ... silnik 180tys z automatu .Killme pisze:manta z miejsca trakcji niema ale potem idzie, mi sie wydaje ze w nocy Cie ras widzialem jak z nim jechales i z poloterej czy 2 dlugosci nawet dostales......a 2.8 to juz pewnie kilka kucykow poszlo sie na lake pasc
180 tys z automatu to masz prawie nowka nie skatowanek64 pisze:oczywiscie ze od manty dostaje ,... na 400 moze dlugosc ale pozniej to nawet nie mam poco gazu wciskac ... no ja waga i litrarz robi swoje. 2,8i moze i zdechle ale moje tez raczej nie nowe ... silnik 180tys z automatu .Killme pisze:manta z miejsca trakcji niema ale potem idzie, mi sie wydaje ze w nocy Cie ras widzialem jak z nim jechales i z poloterej czy 2 dlugosci nawet dostales......a 2.8 to juz pewnie kilka kucykow poszlo sie na lake pasc