yO mam pytanie w sobotę jadę oglądać e36 compacta podobno ma książkę i serwis do końca w ASO powiedzcie mi na co zwrócić uwagę ?? dodam że jest to wersja 318ti praktycznie w full opcji byłbym wdzięczny za wszelkie rady
Take care yO
Nie daj sie nabrac na full opcje bo tego nie ma lepiej kup coupe a na co zwrocic uwage hmm zobacz bagaznik pod uszczelka... progi... czy nie ma korozi czy wszystko sprawne a w sumie to wiadomo
według mnie kup sie compacta 323 masz r6 mniej pali lepiej brzmi i nie bedziesz narzekał na brak mocy... miałem juz bmw z silnikiem 1,6i i 1.8is tak ze to jest porazka .. teraz mam 325 i jestem wpełni zadowolony nawet spalanie jest mniejsze od poprzednich Bmek..
Brak mocy, spalanie duzo zaduzo porownac mozna spalanie z 2.5 2.8 i to nie zart bo moja pali na miescie do 11l/100. Mało mocy dokładnie takkkkkkk przejechałem sie 2.8 i zakochałem sie hehe
miałem w pracy służbowego sedna e36 320 jeździ jeszcze po wodzisławiu i wiem jak jeździ a mi na dzwięku nie zależy tylko na w miarę jakiś tam osiągach i nie kosmicznym spalaniu mi 4 cylinderki starczą i to jest 1.8 ti to też ma znaczenie bo standard ma chyba 110 koni a ten 140 licząc że z 5 uciekło