Wiem to nie BMW zauważyłam Jednak nie mogłam sie oprzec i musiałam tutaj umieścić Paffcio a nie mówiłam proszę bardzo To jest właśnie ten sytem o którym starałam się Tobie i Marios wytłumaczyć Fakt fancuz ale nie wymyśliłam sobie i co teraz powiecie http://moto.onet.pl/1544795,2244,artykul.html
no jasne a przecież mówiłam że na śniegu tylko że oczywiście odgarniętym Znając ciebie to już mówię na zapas cobyś nie uczepił się że nie mówiłam o odgarnianiu śniegu a na lodzie to jeszcze nikt nie wymyślił opon z rakami
Swobi pisze:Nieprawda.Są specjalne kolce które wkręca się w bieżnik, opony też wychodzą z takimi kolcami.Popularne w krajach skandynawskich i w rajdach zimowych.
Nie pamietam dokladnie od kiedy ale w polsce sa zabronione opony z kolcami a nawet gdzies mam jeszcze maszynke do wbijanai tych kolców
NIezależnie od nazwy systemu i ilosci czynników które bieże pod uwage elektronika i tak żaden system nie zastapi napędu 4x4
To co można przeczytać w prasie to tylko ogólniki sformułowane przez producenta - brak do tej pory konkretnych porównan z 4 napędówkami czy chocby innymi 'ośkami'.
Gdyby system był na prawde dobry prasa/producent już by zamiescili takie testy.