Maja w Wyrazowie ? Była !
Maja w Wyrazowie ? Była !
widziałem ją za toy toyem siedziala w swojej białej ..... desce klozetowej , widział ją też ktoś ? miała szare naklejki Velvet z pieskiem i akcją humanitarną
ale ona naprawde tam była Paweł
widzialem na wlasne oczy... ze toy toy byl zajety poszedlem za niego....i stalo sie... za toy toya wyłoniła sie Perłowa biała e92Coupe 328Xi pozyczona od wujasa od strony ojca bawara Majeczki ... widok...nie do opisania , rzekłbym że padłem na kolana " maja jestem w szoku !" rzekłem zdruzgotanym i jakże drgającym głosem.... na co Maja " to ja Maja i mam Jaja , Bmw od Wujka pozyczyłam i was kurde nawiedziłam , ze sie wstydze podejsc bliżej zatrudniła sie w algidzie , a ze miejsca w tych toy toyach mało to nadrabiam broszką mała "
Maja tam była... naprawde ! to nie jest sciema , jechala 250km/h na swojej białej Miękkiej autostradzie , ale niestety rolka skonczyla sie po 5 metrach i spadła do Kanału wodnego...Minuta ciszy ... maja [*]

Maja tam była... naprawde ! to nie jest sciema , jechala 250km/h na swojej białej Miękkiej autostradzie , ale niestety rolka skonczyla sie po 5 metrach i spadła do Kanału wodnego...Minuta ciszy ... maja [*]