Tak dokładnie byłoKubok pisze:Daniel, dasz radę, w końcu Twój brat całą zime przejezdził na letnich w 328

Na spotkanie wpadłem na chwile . Byłem przejazdem ciesze sie ze mogłem was spotkac

A to pewnie byl PrzemoJeztom pisze:Siemanko wszystkim !
Coprawda bylismy kilkadziesiąt minut, ale jak to u Was nie mozna było się nudzić.
Przywitalismy się z Krzysiem i Darexem, próbowalismy namierzyć mirasa ale nie udało nam sie![]()
niestety w tym momencie nie mam BMW (Byłem AR 166) i kolega mibhell był vento VR6, więc i nie bylo czym sie popisac na placu.
Szacuneczek dla E34 która na poczatku ładnie chodzila bokami (nie wiem którz to ale kiera i przepustnica opanowana świetnie)
pozdrowienia od BMWFAN.pl dla całego BTSia !
Grzesio pisze:Moja Padła Mario Drajwer zepsół Chłodnice ;/ aktualnie stoi na stacji benzynowej w Szuscu ale chlodnica nowa juz jest zaraz wyjaz naprawa i do domku jest ok nic sie nie stało
dzieki chlopaki za kolejny udany zlocik .
Tak jest , Wytrwali najsilniejsi, Armani, Karolina , Mario , Dexter, Marek , Grzesio, Madzia, Angela i Zaj przelalo sie na koniec 1,5 litra wodeczki, 12 kiełbasek, bułeczki, Na bani do domku wracac xD
Pozdro dla Kradzieji Oni wiedzą xD ha xD
na koniec dodam ze posprzatalismy po wszystkich i na nastepny raz stawiacie shejki xD dobrze mowie ?
zgadza się wszystkoGrzesio pisze:Tak jest , Wytrwali najsilniejsi, Armani, Karolina , Mario , Dexter, Marek , Grzesio, Madzia, Angela i Zaj przelalo sie na koniec 1,5 litra wodeczki, 12 kiełbasek, bułeczki, Na bani do domku wracac xD