[E34] Pablo--> E34 Blue Devil :D
[*]
[*] Jesteś jutro w domu, bym wpadł ją jeszcze zobaczyć w "jednym" kawałku 

[URL=http://www.fotosik.pl]

jestem ide ja zaraz rozbierac jak chcesz to wpadajKoNiK pisze:*] [*] Jesteś jutro w domu, bym wpadł ją jeszcze zobaczyć w "jednym" kawałku
A sprawa z autem wyglada nastepujaco:
W 2006 roku facet sprowadzil auto z niemiec od pierwszej wlascicielki z uszkoidzonym silnikiem. W silniku cos stukalo po zjechaniu z lawety auto odpalil przegazowal po czym rozerwalo blok orginalnego s38b38 remont nieoplacalny. Pod maske wpadlo 4.0 V8 z 6-cio biegowa manualna skrzynia biegow. Po roku uzytkowania przezx zwarcie w instalacji elektrycznej pojawil sie ogien pod maska ktory szybko zostal ugasszony i neinarobil zbytnio szkod zaraz po tym zapalilo sie wnetrze. Zanim straz dojechala spalila sie lewa przednia czesc auta (pod nogami kierowcy). Gosciu zrezygnowal z remontu auta i postanowil go sprzedac na czesci z czego reszte ja wziolem. Pierwotnie chcialem auto odbudowac od doslownie pierwszej srubki jednak uszkodzenie wiazki elektrycznej mnie przeroslo (praktycznie cala do wymiany) koszty tego kosmiczne a robota zmudna i strasznie ciezka. Niestety zapadla decyzja o rozebraniu auta na czesci pierwsze. Robie to z bolem serca bo

Krotka ciekawostka na temat M5 touring
These were offered in a choice of two unique color schemes: Sterling Silver metallic (244) with a Marine Blue Nappa leather interior and matching carpeting or British Racing Green (312) with a Hazlenut Nappa leather interior and Mexico Green carpeting. Both schemes also included a black leather dashboard and door tops, but not the leather A-pillar trim, sun visors and Alcantara headliner normally fitted to E34 M5s with the Complete leather option. In addition to a special storage net in the passenger-side footwell, all of these Tourings were further equipped with the three-spoke steering wheel, Shadowline trim, roof rails, dual power sunroof, power front seats with driver-side memory, auto-dimming interior mirror, radio preparation, hi-fi speaker system, headlight washers and automatic climate control with automatic air recirculation