Tak jak kolega wyżej mówi zainwestowali by w drogi i oznakowanie a nie w radary czy np: Straż Miejską , bo z nimi to udręka.
to nie to ministerstwo policja to policja a nie ekipa od remontów dróg maja przydział pewnej kwoty wiec inwestuja w lepszy sprzet ... trudno zeby policja z wlasnego budzetu łatała dziuryDamian325 pisze:w drogi by lepiej zainwestowali w innych krajach niema takiego problemu a u nasz za niedługo będzie więcej fotoradarów niż znaków drogowych![]()
![]()
i tutaj sie musze zgodzic, zarzad dróg odpowiada za drogi i w zasadzie nie wszystkie, bo za lokalne odpowiada samorzad i do nich treba miec pretensjePrzygoda pisze:trudno zeby policja z wlasnego budzetu łatała dziury
kolebka uprzedzowny jest bardzo do policji ... co Ty masz do emerytur, gówniane sa i to jest prawda a jeszcze chca pogorszyc ... drogowka jest od tego zeby miedzy innymi "suszyc" i pilnowac porzaku na drogach ... kazdy wydzial sie czym innym zajmuje ... temat tyczy drogowki wiec niech inwestuja w sprzet i dobrze ...Kolebka pisze:Taki fotoradar na pewno zmniejszy przestępczość.
Tylko kase nabijać a na pewno juz nikomu nie pomoc. Zawsze jak czlowiek niebieskiego potrzebuje to go nie maa jak im obetna emerytury to wogole ich juz nie bedzie, a jak będa to tylko suszyc i suszyc jak by innych obowiazkow bylo malo
Jak tu nie być uprzedzonym, jak karają człowieka a sami przekręty robią (wiadomo żę nie wszyscy, ale żaden św nie jest), poza tym wydaje mi sie ze mało kto idzie do policji z czystego powołania do pilnowania porządku, najgorsi są Ci co mają niskie poczucie wartości i potem sie wyżywają (nie mówie że fizycznie) na innych. A apropo mandatów za prędkość, to znam paru policjantów z drogówki co totalnie leją na przepisy i jakiekolwiek ograniczenia jeżdżąc swoimi prywatnymi samochodami, a jak mijają patrol to tylko kiwają sobie ręką na przywitanie do kolegi z innej zmiany . . .Przygoda pisze:Kolebka napisał/a:
Taki fotoradar na pewno zmniejszy przestępczość.
Tylko kase nabijać a na pewno juz nikomu nie pomoc. Zawsze jak czlowiek niebieskiego potrzebuje to go nie maa jak im obetna emerytury to wogole ich juz nie bedzie, a jak będa to tylko suszyc i suszyc jak by innych obowiazkow bylo malo
kolebka uprzedzowny jest bardzo do policji ...
pewnie tak by było, ja kiedys widzialem w warszawie jak bylo czerwone swiatlo a radiowoz smyrnal po chodniku miedzy ludzmi, a nie mial wlaczonych ani sygnałow dzwikowych ani swietlnych_Rafał_ pisze:A ja ostatnio nawet widziałem jak radiowóz jadący przedemna wyprzedził traktor na podwójnej ciągłej.Gbym ja jechał przed nimi i bym wyprzedził ten traktor pewnie by mi mandat z miłą chęcią wystawili i gdzie tu sprawiedliwość
wszedzie mozna by powiedziec ze sa jakies "ulgi"KoNiK pisze: A apropo mandatów za prędkość, to znam paru policjantów z drogówki co totalnie leją na przepisy i jakiekolwiek ograniczenia jeżdżąc swoimi prywatnymi samochodami, a jak mijają patrol to tylko kiwają sobie ręką na przywitanie do kolegi z innej zmiany . . .